2777
2789
عنوان

درد زایمانه

157 بازدید | 16 پست

پنج دقیقه یه باره تقریبا شکمم درد میگیره ول میکنه

میگم اگه آروم نشد برم بیمارستان؟

بچه هم سکسکه میکنه این وسط 😐

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما حتما حتما برو

خواهرمم همینطور بود

بردیمش بیمارستان

گفتن ک ضربان قلب بچه

هی میومد پایین خداروشکر

زود اومدی..

انشاالله ک شما اینطور نشین

ولی خب من گفتم ک بدونین

حضرت فاطمه کمکت کنه 

دردت کم بشه..

😍وایی عزیزم ایشالا ب سلامتی نینیت ب دنیا بیاد پاشو حتما برو بیمارستان من ابجیم اینجوری بود رفت بیمارستان ساعت ۲:۳۰ شب 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

با کورنومتر اندازه بگیرید 5 دقیقه به 5 دقیقه شد یعنی مال زایمانهکه با استراحت هم خوب نمیشه

ممنونم. درد کاذب زیاد داشتم این بارو باید مطمئن بشم

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

قربونت ❤️ دعا کنید برام

حتما عزیزم ♥️ایشالا ب راحتی زایمان کنی نینی کوچولوت بیاد بغلت 😍😘

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡