2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی میخوابهههه😔

198 بازدید | 17 پست

شغلش نیسان یخچالی بار گوشت اینا میبره امروز اومده از ساعت سه ظهر خوابیده حتی الانم خوابه ساعت ۹واسه شام گفتم بیدارشو سر بلند کرد به نگاهی بهم کرد دوباره گرفت خوابید هرچی صداش زدم اصلا انگار نه انگارچیکار کنم خسته ام کرده خب منم آدممم😭😔چیکار کنم کمتر بخوابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای منو چی میگی که کارش طوریه ۶ عصر میره ۱ شب برمیگرده 

دقیقا از ۱ شب ک میاد تا ۶ عصر خوابه🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

دیگه ما عادت کردیم بیخیالیم نسبت به این شرایط

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

شاید خیلی خسته میشه راه ادم و خسته میکنه حالا رانندگی کنه 

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

وا الان دیدم تو تاپیک قبلیت که ساعت دو نصفه شب پامیشه میره سرکار ،خو پس کی بخوابه بنده خدا 😐

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وقتی بار داره ساعت ۲شب

اره دیدم تو تاپیک قبلیت خودت دو نصفه شب پاشی فرداش برگردی میتونی بیدار بمونی؟من از وقتی دوقلودار شدم خواب شب ندارم هرچقدرم تو روز بخوابم (که البته نمیتونم)باز جبران خواب شب رو نمیکنه آدم داغون میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

واقعا سخته هم شما حق داری هم اون شوهرمن خیلی انرژیش زیاده امروز ظهر رفته سرکار فردا صبح قراره بیاد ۸ صبحم باید بره دانشگاه درسته وقتی شبکاره اجازه داره چندساعتی بخوابه ولی بازم سرکاره دیگه من اصلا توخودم نمیبینم مثل اون باشم بعصیا واقعا توانشون کمه دست خودشون نیست

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
آخه دیگه خیلی زیاد میخوابه فردا هم تعطیل هستش

گناهار داره بزار بخابه غذاشو آماده بزار پاشد بخوره عوضش فردا باهم برین بیرون تلافی امشب که خوابه بیشتر وقتشو واسه تو بزاره

غر نزن مردا زن غرغرو دوست ندارن 

گناهار داره بزار بخابه غذاشو آماده بزار پاشد بخوره عوضش فردا باهم برین بیرون تلافی امشب که خوابه بیش ...

آخه هیچی نگم😔دوس دارم فردا بیدار شه یه دعوای حسابی راه بندازم باهاش