هرچیکسس مدیر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 عنوان اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞 | مشاهده متن کامل بحث + 14644 بازدید | 436 پست رابطه نامشروع داشته باشه با چند نفر میتونید باهاش کنار بیاید؟😔😔همشو هم ب شما گفته باشه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀 1404/02/24 | 01:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 عزیزم شاید بشه درمانش کرد اگه زگیل نباشن برو واکسن گارداسیل بزن بعدشم میدونستی بچتم ایدز میگیره ؟جوا ... وای خداا😭😭😭😭 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
sandck4002 عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 175 چرا همه امید یه دختر ۱۷ساله باید یه ایدز متحرک باشه 😐چته خدایی جزامی چیزی هستی چه مشکلی داری که میخ ... رحمت برشیری ک خوردی
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8929 وای خداا😭😭😭😭 اره عزیزم بقیه نمیدونن تو از یه عوضی گرفتی میگن خودش خراب بود
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 عزیزم شاید بشه درمانش کرد اگه زگیل نباشن برو واکسن گارداسیل بزن بعدشم میدونستی بچتم ایدز میگیره ؟جوا ... هزینه ی واکسنش چقدره؟؟؟ میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
00ملیکا00 عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 317 توبه مگه ذهن ادم رو پاک میکنه ؟ خدا جبرانش میکنه اگه واقعی باشه نه الکی!یعنی عمیقا پشیمون باشهنیازی هم آدمگناهش رو به بقیه بگه
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 ببین اون با تو نمیاد ولشکن فکر کنم ازمایشش دو تومن اینا بشه ولی یه سایتی هست کیت hiv میفروشه میتونی ... اگه بخوام میادش چقدر هزینش بالاس😭😭💔💔باشه مرسی این کارو میکنم😭💔 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8929 هزینه ی واکسنش چقدره؟؟؟ دقیق نمیدونم ولی گرونه فک کنم چند دوز باید بزنی تازه حتی واکسن نمیتونه جلوی همشو بگیره پس بهترین کار اینه با هرکسی رابطه نداشته باشی
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6844 ببین اکثر پسرا اینطور بودن . همسرم اینجور نبوده اما اگر بود قطعا ناراحتم میکرد اما مهم الان بود ک ب من متعهد باشه . هیچ کس بدون عیب و کامل نیست گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 آدم مریض جنسی زیاد تو جامعه هست فقط اینش برام غیر باوره که چطور میشه یه آدمی که تا این حد تو لجن فر ... میشناسمش اینجور ادمی نیست 😭اگه قرار ب گرفتنم باشه تا الان گرفتم دیگه 😭😭😭😭😭😭رفتم دکتر گفت انفولانزاس اما من چز این هیچ علائمی نداشتم😭😭😭 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
maneli_queen عضویت: 1400/05/01 تعداد پست: 8929 اگه بخوام میادش چقدر هزینش بالاس😭😭💔💔باشه مرسی این کارو میکنم😭💔 نه نمیاد چون نمیخاد بفهمی از اون گرفتی!بعدش اگه معلوم بشه که داری هزارتا تهمت بهت میزنه هزینش هم فک کنم ۳۰۰ـ۴۰۰باشه پست میکنن برات
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 شوهر تو فقط گفته وگرنه اکثر پسرا رابطه دارن البته تو نی نی سایت همشون شوهراشون در گذشته پیامبر بودن اره پشیمون بود گفت درسته قبل تو بوده اما ببخش منو😭 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 شوهر تو فقط گفته وگرنه اکثر پسرا رابطه دارن البته تو نی نی سایت همشون شوهراشون در گذشته پیامبر بودن اره پشیمون بود گفت درسته قبل تو بوده اما ببخش منو😭 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 نه نمیاد چون نمیخاد بفهمی از اون گرفتی!بعدش اگه معلوم بشه که داری هزارتا تهمت بهت میزنه هزینش هم فک ... میدونه قبل اون با هیچکس نبودم ادم عوضی نیست وایمیسته پای کاری که کرده😭😭😭😭 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 نه به محض اینکه بفهمم جدا میشم این آدم خودش مگه با یکی که رابطه داشته باشه قبلاً ازدواج میکنه اینج ... دقیقااا اگه من داشتم اون هیجوقت کنار نمیومدش میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀