هرچیکسس مدیر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 عنوان اگه نامزدتون یا شوهرتون توی گذشته🔞 | مشاهده متن کامل بحث + 14643 بازدید | 436 پست رابطه نامشروع داشته باشه با چند نفر میتونید باهاش کنار بیاید؟😔😔همشو هم ب شما گفته باشه میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀 1404/02/24 | 01:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 گذشتش ب من ربطی نداره ولی اینا خب صد درصد تاثیر داره تو زندگی زناشویی چ تاثیراتی داره؟؟؟ میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 هرگز حتی بفهمم همسرم، که دو تا هم بچه داریم ،اینطو بودهدر اولین فرصت جدا میشم.پاکدامنی برام مهمه من خیلی دوسش دارم🥺💔 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
روژان۹۴۹۴ عضویت: 1401/02/01 تعداد پست: 24253 من کلا با کسی که هیچ رابطه تجربه نکرده باشه ازدواج نمیکنم . حالا نمیگم با ده نفر بوده باشه اما دیگه واسه ی ادم ۳۰ ساله دو نفر اوکیه .از همون ۱۸ سالگیم والا همین عقیده داشتمولی نه اینکه جزییات رابطش واسم تعریف کنه
opium عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 12704 اگه آدم حسابی باشه و مثل قبل نباشه ،برام مهم نیستاما اگه یه لاشی معتاد باشه قطعا نه goftino.com/c/kM6btL.
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 با اینکه هر باغچه ای رو بیل بزنی یه کرم ازش بیرون میاد اما نه اگه دوسش داشته باشی چی؟ میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 من نه واسه همین یکی از شرط های ازدواجم هم همین بود که خداروشکر اینجوری نیست خداروشکر من خیلی بابت این موضوع ناراحتم اما ب شدت دوسش دارم میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
کپلیییی عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 30481 اگه دوسش داشته باشی چی؟ نه حتی اگر عاشقش باشم کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 من برام سخته... نمیدونم... شاید اگه خیییییلی دوسش داشته باشم و بدونم الان پشیمون بتونم کنار بیام چقدر عالی کاش منم بتونم کنار بیام میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
jonninininini عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 6569 چ تاثیراتی داره؟؟؟ باعث میشه نتونی ب راحتی بهش اعتماد کنی م یه سری تاثیرات منفی
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 نمیدونم والا توشرایطش نبودممن باهمسرم تو دوران دوستی رابطه داشتم ولی خب میدونم اولینش بودم کلا بچم ه ... من همه ی اولین هامو با اون تجربه کردم اما اون نه😔 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
برانگیخته عضویت: 1404/02/15 تعداد پست: 1601 برام مهم نیست راستش برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟
هرچیکسس مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 308 اره من باشم مشکلی ندارم ب شرط اینکه دیگه بعد من دور این کارا نره مطمئن باشی از این مسئله میتونی فراموش کنی موقعه ی راب حس بد نمیگیری؟؟🥺 میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀
anehhh989 عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 1775 من خیلی دوسش دارم🥺💔 پاکدامنی خیلی مهمه کسی که پاکدامنه عزت نفس دارهآلوده نشدهنطفه ی بچه اش حلالهکلا تصور اینکه یه نفر تنش حریم نداشته حالمو بد می کنه.پشیمون هم نشده.چرت میگه.قرار بر پشیمونی بودهمون بار اول پشیمون میشدنه بعد از این همه کیف و کوک