dream_fighter مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1987 عنوان کیا هرکار میکنن نمیتونن چله یا ختم بردارن 51 بازدید | 6 پست کیا مث منن بر میدارن بعد چند روز دیگه خراب میشه و نمیتونن ادامه بدن؟ دلیلش چیه بنظرتون واقعا 🤕 دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 1404/02/24 | 01:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 10817 شیطان 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
koochmool عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 7468 من دلیلشم پریود شدنمه اینکه حس میکنم در حال خونریزی هیچ عملی قبول نیست دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش
dream_fighter مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1987 شیطان چه میشه کرد؟🤕 دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 47130 شاید به صلاحت نیست اون حاجتی که میخوای واسه همین توفیق نمیشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
dream_fighter مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1987 من دلیلشم پریود شدنمه اینکه حس میکنم در حال خونریزی هیچ عملی قبول نیست اره قبول دارم کلا پریود شدنه اعمال عبادیو همه چیزو بهم میریزه🤕 دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃
dream_fighter مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 1987 شاید به صلاحت نیست اون حاجتی که میخوای واسه همین توفیق نمیشه برای یه چیز نبوده کلا برای چیزای مختلفیا حتی گاهی کلی مثلا خواستم شرایط زندگی بهتر بشه یا حتی گاهی دلی خواستم مثلا فقط هدیه به امام کنم ولی نسده دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃