2777
2789
عنوان

هوس یچی ترش کردم🥺🥺 گوجه سبز می‌خوام🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 51 پست

امروز انقد گوجه سبز با نمک خوردم ک نگو

ضعف میکردم بعد میرفتم ی کیک میخوردم

اصلا ی وضعی

در کل میمیرم براش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شک داری که آلوچه اس.

من که میگم گوجه سبز به شهر خودم. باقی هر چی دوست دارن میتونن خطاب  کنن. هر میوه ای تو هر شهری یه اسم خاصی خطاب میشه. دلیل بر  این نمیشه که چیزی که من میگم درسته چیزی که شهر دیکه میگه اشتباهه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

امروز انقد گوجه سبز با نمک خوردم ک نگوضعف میکردم بعد میرفتم ی کیک میخوردماصلا ی وضعیدر کل میمیرم برا ...

یزیدد،🥺نوش جونت

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍) 🫀𝓂 1403/08//27💍♥️

امروز انقد گوجه سبز با نمک خوردم ک نگوضعف میکردم بعد میرفتم ی کیک میخوردماصلا ی وضعیدر کل میمیرم برا ...

ووییی نوششش ـمن همسرم امشب گرفت اما زیاد به دلم نچسبید نمیدونم گرا. با وجودی که رو گوجه سبز، شدید کراشم 🤩🤩🤣🤣🤕🤕سال پیش شور کوجه سبز گذاشتم ۳تا شیشه سس به تابستون نرسیده تموم شد. یه بسته هم فریز کردم خورشتشو میزارم😋😋😋

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

😂😂مهم نیس بیان بگن ما شهرمون میگیم گوجه سبز 😂

واللووو 🤣🤣اخه یه جوری هم برخورد میکنن انگار ما که میگیم گوجه سبز از سطج سواد بشدت پایینی برخورداریم و خودشون پرفسورا دارن تو این زمینه 😑😑🤣🤣🤣

واللووو 🤣🤣اخه یه جوری هم برخورد میکنن انگار ما که میگیم گوجه سبز از سطج سواد بشدت پایینی برخورداری ...

والا بخدا😂😂

هر چیزی تو هر شهری یه اسمی داره دیگه😂

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍) 🫀𝓂 1403/08//27💍♥️