2777
2789
عنوان

چجوری اسممو عوض کنم

73 بازدید | 7 پست

من خودم اسمم محمده ولی چون پدر بزرگم و پدر خودم سید هستن یه میر به شناسامم اضافه کرده بابام در حالی که هیچ از یک پسر عموهام این میر یا حالا بقولی  سید رو ندارن تو شناسنامشون میخاستم بدونم میتونم یدونه ا بهش اضافه کنم امیر محمد کنم ثبت احوال میزاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برای تغییر اسم درخواست بدید به ثبت احوالیه سری راه های قانونی هم داره به گمونم که باید انجام شه ...

آخه من شیش تا پسر عمو دارم هیچکدوم این میر رو ندارن بعضی جاهام که با اسم کامل صدام میکنن خجالتی میشم امیر محمد میخام بکنم ولی نمیدونم قبول میکنن یا نه

بنظرتون قبول میکنن؟ نمیخام چیزیو پاک کنم فقط میخام اون میر امیر شه امیرم اسم مذهبی هس

میرمحمد هم قشنگه ولی چون حساسی برو راحت عوض میکنند الان سخت نمیگیرن دیگه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.