2777
2789
عنوان

چجوری متوجه حقیقت بشم ⁉️⁉️

111 بازدید | 7 پست

همسرم کارمنده و ماهی تقریبا 19 حقوقشه 

کارت حقوق داده دست من چون خودش می‌دونه چقدر ولخرجه!! روزی راحت ۳۰۰ تومن رو میبره .. و تنها خرجش اینه پول کرایه ماشین بده یا چیزی بخوره که به نسبت قیمتای شهرمون خوبه ینی این پول ۳ تا ساندویچ می‌کنه ی پرس کوبیده و ی پرس جوجه می‌کنه پول دوتا مرغه و خب پول کمی نیست باتوجه به شرایط ما 

حالا من توی گوشی همسرم دیدم شماره کارتش رو برای خواهرش فرستاده می‌خوام فقط بدونم مگه می‌خواسته چیکار کنه که به پول نیاز داشته و بمن نگفته برام انتقال بده 

چند وقت پیش هم به برادرش گفته بود پول بفرست برادرش هم خیلی اتفاقی بمن گفت و من واقعا شاخ در آوردم چون همون شبی که از برادرش پول درخواست می‌کنه منم براش ۲۰۰ تومن انتقال دادم و عصر همون روز وقتی میرفت سرکار ۲۰۰ تومن هم نقد با خودش برد و جالب اینجاست دقیقا روز بعد که اومد خونه کارتش اصلا همراهش نبود اونم به مدت چندین روز هرچقدر می‌پرسیدم کارتت کجاست می‌گفت نمی‌دونم و خیلی یهویی پیداش شد!!! و یه متن توی پیامک هاش دیدم برای یکی از رفیق هاش نوشته بود به امیر بگو دختره حالش بده ؟ اگه حالش بده پول بفرستم 

این متن رو نوشته بود و ارسال نکرده بود همسرم نمیدونه من اونو خوندم و وقتی گوشیش رو دید و متوجه شد پاک نکرده اون متنو ، پاکش کرد و ازم چند تا سوال پرسید مطمئن شه دست نزدم به گوشیش منم وانمود کردم که ندیدم 

حالا روراست بهش بگم همه اینارو؟؟؟ 

نمی‌خوام گرگ بشه که البته الآنم شوهرم خیلی آدم زرنگیه خیلی زیاد دروغگو و خائن که اصلا نیست نمیگم هیچ وقت نخواهد بود ولی میدونم الان انقد تحت فشاره حوصله اینو نداره همزمان منو و کسی دیگه رو هندل کنه !!! به واسطه شغلش هم زیاااادی داناست 

اگه بروز بدم ممکنه دیگه همیشه این چیزا رو حذف کنه دوست ندارم اینطور اتفاقی بیوفته 

نمیدونم ولی این نظر‌ منه

میدونم‌ شما از روی دلسوزی و آینده نگری اینکار و میکنید ولی از نظر من در این حد واقعا خوب نیست همسرت کار میکنه زحمت میکشه درسته اون پول برای زندگی مشترکه ولی هی بخواد برای ۲۰۰ تومن ۳۰۰ تومن که تو این زمونه هیچییی نیست هی از شما بخواد انتقال بدید یا حتی بترسه و از خواهر و برادرش بخواد مطمعن باش ادامه دار بشه غرورش له میشه

بجای این بنظرم صحبت کن‌ باهاش که انقدر ولخرجی نکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی این نظر‌ منهمیدونم‌ شما از روی دلسوزی و آینده نگری اینکار و میکنید ولی از نظر من در این ...

میدونم عزیزم خودمم بارها بهش گفتم که کارت دست خودت باشه و این پول تو دست من امانته خدا شاهده از دیروز تا خود این لحظه نزدیک ۷۰۰ تومن پول برده اصلا هیچی نگفتم آخه عزیزم ما ۱۹ حقوقمونه نزدیک ۹ تومن فقط قسط می‌دیم زندگی سخته شوهرم خیلی آدم ولخرجیه اگه کارت دستش باشه هیچی نمی‌مونه و وقتی هم که یکم پولمون کم بیاد باز خودش آسیب میبینه از لحاظ روانی بهم می‌ریزه بخاطر اینکه خودش تحت فشار نباشه من حداقل یکم مدیریت میکنم مثلا این ماه یکم پول بهم کادو دادن خدا شاهده شاید بگم از ۴ تومن کادویی که گرفتم همسرم ۲/۵ ش رو خرج الکی کرده منم این وسط ۱/۵ پارسیان گرفتم گفتم پس انداز بشه غرورش رو نمیشکونم رییس بازی در نمیارم 

لتبد رابطه داشته باهاش اون رفیقشم میدونسته 

حالا وان نایت بوده دیگه 

چون میگی حوصله رابطه نداره

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"