همسرم کارمنده و ماهی تقریبا 19 حقوقشه
کارت حقوق داده دست من چون خودش میدونه چقدر ولخرجه!! روزی راحت ۳۰۰ تومن رو میبره .. و تنها خرجش اینه پول کرایه ماشین بده یا چیزی بخوره که به نسبت قیمتای شهرمون خوبه ینی این پول ۳ تا ساندویچ میکنه ی پرس کوبیده و ی پرس جوجه میکنه پول دوتا مرغه و خب پول کمی نیست باتوجه به شرایط ما
حالا من توی گوشی همسرم دیدم شماره کارتش رو برای خواهرش فرستاده میخوام فقط بدونم مگه میخواسته چیکار کنه که به پول نیاز داشته و بمن نگفته برام انتقال بده
چند وقت پیش هم به برادرش گفته بود پول بفرست برادرش هم خیلی اتفاقی بمن گفت و من واقعا شاخ در آوردم چون همون شبی که از برادرش پول درخواست میکنه منم براش ۲۰۰ تومن انتقال دادم و عصر همون روز وقتی میرفت سرکار ۲۰۰ تومن هم نقد با خودش برد و جالب اینجاست دقیقا روز بعد که اومد خونه کارتش اصلا همراهش نبود اونم به مدت چندین روز هرچقدر میپرسیدم کارتت کجاست میگفت نمیدونم و خیلی یهویی پیداش شد!!! و یه متن توی پیامک هاش دیدم برای یکی از رفیق هاش نوشته بود به امیر بگو دختره حالش بده ؟ اگه حالش بده پول بفرستم
این متن رو نوشته بود و ارسال نکرده بود همسرم نمیدونه من اونو خوندم و وقتی گوشیش رو دید و متوجه شد پاک نکرده اون متنو ، پاکش کرد و ازم چند تا سوال پرسید مطمئن شه دست نزدم به گوشیش منم وانمود کردم که ندیدم