2777
2789
عنوان

چطور بابام و از بیراهه نجات بدم

139 بازدید | 5 پست

من ۲۳ سالمه مادرم به پدرم خیانت کرد و وقتی ما فهمیدیم  کلی اذیتش کرد و مهریه گرفت و رفت با مرده الان پدرم منو خواهر و برادرام که همه کوچیکترن و نگه میداره با مزد ناچیز کارگری و خیلی فشار روشه هم تهدیدهای مادرم هم کار کردنش تو ۶۰ سالگی و از نطر مالی و روانی اینا خواهرم براش اینستا نصب کرد حالش عوض شه اما دیروز دیدم یه خانمی تو اینستا نوشته من اونکاره ام بابام داره شمارشو برمیداره بخدا از دیروز حالم بده و نه چیزی خوردم نه تونستم بخوابم تو رو خدا بگید چه علطی کنم مامانم که اینطوری بابامم میترسم ابرو ما رو ببره میترسم ابرومون بره نتونیم ازدواج کنیم خودش ایدز بگیره یا راهای بد کشیده شه عاجزانه میخوام راه حل بهم بگید

چه وضعیت سختی

ان‌شاءالله خدا کمکش کنه

هم خودت بشین باهاش صحبت کن

هم با یه مشاور خانواده

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.