2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا استرس عزیزم؟ جواب سونو اول چی بوده؟

جواب سونو و ماموگرافی birdas4bبود.

البته قبلا ۵ سال پیش نمونه برداری کردم،فیبرو ادنوم بود.

الان خیلی بزرگ شده بود.رفتم دوباره دکتر نوشت ‌.توده هم ۱۳ سانت هستش.بدون علائم خاصی 

جواب سونو و ماموگرافی birdas4bبود.البته قبلا ۵ سال پیش نمونه برداری کردم،فیبرو ادنوم بود.الان خیلی ب ...

اگر یکبار بیوپسی شده و فیبروادنوم بوده بعیده الان مورد خاصی باشه، فیبروادنوم ها هم گاهی رشد میکنن و گاهی ظاهر عجیب غریب پیدا میکنن، نگران نباشید، من فکر میکنم همون فیبروادنوم باز هم گزارش بشه، امید بخدا

اگر یکبار بیوپسی شده و فیبروادنوم بوده بعیده الان مورد خاصی باشه، فیبروادنوم ها هم گاهی رشد میکنن و ...

ممنون عزیزم.دکتر میگه شاید از زیرش ی چیز دیگه در اومده باشه.یا شاید چون خیلی بزرگ ی طرفش بدخیم باشه .

ممنون عزیزم.دکتر میگه شاید از زیرش ی چیز دیگه در اومده باشه.یا شاید چون خیلی بزرگ ی طرفش بدخیم باشه ...

اینا همه بدترین حالت هستن، به حالت های خوب فکر کنید، جواب پاتولوژی مهایتا تعیین کننده هست🌹