2777
2789

وقتی یه نفر داره از بدبختیا و کاستی های زندگیش میگه 

یا حتی داره مشکل جسمیش رو با شما در میون میذاره 

شما نقطه قوتتون رو در اون زمینه به رخش نکشید 

مثلا طرف میاد میگه من پوستم فلان مشکلو داره 

میگید چهه عجیب صورت من آینه اس 

میگه قدم کوتاهه میخوام قد بلند شم طرف میگه نههههه 

من که اینقدر قد کشیده بودم میخواستم فقط جلوی رشد قدمو بگیرم که نردبون نشمممم

آدم باشید، با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا عقده ایین

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اینا که خوبه فقط اون بیچاره ای که میاد از ظلم های شوهرش که بهش می‌کنه میگه یک خانم عشقی هم اون وسط در میاد میگه شوهر من که خداروشکر از نوادگان پیغمبر هست هنوز اخم به چهره نیاورده 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

درسته اما اگه کسی خودش راضی نباشه و صحبتش حالت درددل داشته باشه نباید اینطوری صحبت کنیم

راحت بگیرید ، دنیا پر آدم بیشعوره ، روی اهدافتون تمرکز کنید و اعصابتونو بخاطر این چیزای بی ارزش خراب نکنید

بدبختی هاتونم ایضا

بعضیا هی میخوان ثابت کنن شرایط من بدتره، شرایط فلانی بدتره، باز خداروشکر اینجوری نشد، شانس آوردی اونجوری نشد 

آدما گاهی فقط دو تا گوش شنوا میخوان

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

با احترام با استثناتی که دراین نوع موارد هست میتونم بگم موافق مطلبی که درج کردی نیستم 

چون خودم یکی هستم که میگم،مثال  بله من پوستم خوبه اوکی چون رسیدگی میکنم میخوای بگم چکارهایی میکنم؟

یا اینکه میگم من قدم اوکی و راضی هستم  اگر توژن شما قد کوتاهی هست میتونید با ورزش ب موقع و... صدرصد اصلاحش کنی کمکی بشه برای نسل بعدیشون