2777
2789
عنوان

سفیدی دائمی

389 بازدید | 57 پست

سلام من پوستم سبزست و همسرم روشن تره اونم سفیددد نیست ولی خب از من بهتره الان غر میزنه کم کم داره زندگیم نابود میشه بوی خیانت میاد تروخدا اگه راهی برای سفید شدن بلدید بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرت هیچ ایرادی نداره هرچند پوست سبزه ایراد نیست

چرا بابا مگه ادم بی عیب و ایراد پیدا میشه،من صورتم تعریف نباشه خیلی خوبه از همه.دوستام سر ترم ولی این پوستم اصلا میترسم لخت بشم مخصوصا بیکینیم 🥺

دوسش دارم اخه اول زندگی چیو عوض کنم🥺خب تقصیر من نبود که سبزم

اتفاقا اول زندگی باید طرفتو بشناسی 

وگرنه تا ابد سر هر چیزی اذیتت میکنه

اول زندگی بوی خیانت ؟

خودت فکر کن زیبا 

الان دل به دلش بدی 

پسفردا میگه دماغت فلانه 

قدت بده 

اونورت کجه هاا

باز هر جور خودت میدونی

آدم کسیو که دوس داره

همینجوری که هست دوست داره

نه با تغییر 

اینهمه مدل داریم که سبزه ن و جذابن

فکرتو درست کن همین

صبح میشه این شب :)

اتفاقا اول زندگی باید طرفتو بشناسی وگرنه تا ابد سر هر چیزی اذیتت میکنهاول زندگی بوی خیانت ؟خودت فکر ...

درست میگی،ولی متاسفانه مردای جامعه ما این شعور و ندارن خیلیاشون عقلشون به چشمشونه

بعدم ما شهر کوچیکیم و رسوم خودشو داره همون رسومی که میگه با چادر سفید رفتی جز با کفن برنگرد،که اگه اینا نبود اصلا شوهرم منو انتخاب نمیکرد من هم همینطور

اتفاقا اول زندگی باید طرفتو بشناسی وگرنه تا ابد سر هر چیزی اذیتت میکنهاول زندگی بوی خیانت ؟خودت فکر ...

ولی الان که این اتفاق افتاده میخوام چند درجه رنگ پوستم روشن تر بشه خودمم اصلا اعتماد به نفس ندارم یه جاری دارم سفیییید بعد همیشه ارایش همیشه برند میپوشه هیچ لباسی دوبار نمیپوشه 🥺اخرشم با همه ولخرجیاش نور چشمی مادر شوهرمه بعد منه بدبخت به فکر قناعت.جلوشون نکنت میگیرم 😭

درست میگی،ولی متاسفانه مردای جامعه ما این شعور و ندارن خیلیاشون عقلشون به چشمشونهبعدم ما شهر کوچیکیم ...

درست میگی گلم

اما خودت طرز فکرتو درست کن حداقل

خودتو دوست داشته باش دنبال تغییر نباش 

همسرتم خدای نکرده کور نبوده که دیدتت و پسندیده دیگه حق نداره ناراضی باشه

مردا شعور ندارن اوکی

ما که داریم

دل به دلشون تو این موارد نباید داد

ولی الان که این اتفاق افتاده میخوام چند درجه رنگ پوستم روشن تر بشه خودمم اصلا اعتماد به نفس ندارم یه ...

ای جونم میفهممت خوشگلم❤🫂

ناراحت نباش 

تو هیچی از جاریت کم نداریااا

مگه به سفیدی سبزه ایه ؟

تناژ رنگ پوستتو بشناس

مطابق اون خرید کن 

نمیخواد حتما برند باشه

رنگو بشناس اکسسوری رو بشناس 

سلبریتی هایی که شبیه توان رو بشناس 

و مثل اونا استایل کن 

مطمئنم قشنگتر میشی 

زیبایی به ظاهر نیست فقط 

کاریزما مهم تره خیلی وقتا 

خودتو دوست داشته باش

درست میگی گلماما خودت طرز فکرتو درست کن حداقلخودتو دوست داشته باش دنبال تغییر نباش همسرتم خدای نکرده ...

ینی میگی چیکار کنم 

بزارم همینجوری تیره بمونم؟

اگه رفت که میدونم میره چی؟

منم سنی ندارم بخدا اصلا نمیدونم چیکار کنم اعتماد بنفس 0.جاریمو که میبینم بجای بگم صبح میگم عصر،بجای سلام میگم خدافظ در این حد هول میکنم از نگاهش که از بالا به پایینه وحشت دارم 

ای جونم میفهممت خوشگلم❤🫂ناراحت نباش تو هیچی از جاریت کم نداریااامگه به سفیدی سبزه ایه ؟تناژ رنگ پوس ...

اخه همینجوریم غر غر میکنن جاریم بی مصرف ترین چیز هایی که میبینه رو میخره بعد همیشه شوهرمو و برادرش و مادر شوهر پشتش هستند من یه دست لباس که مامانم خریده تن کنم کلی تیکه میشنوم

ینی میگی چیکار کنم بزارم همینجوری تیره بمونم؟اگه رفت که میدونم میره چی؟منم سنی ندارم بخدا اصلا نمیدو ...

همین که میگی تیره رو عوض کن گلم

طرز فکرتو 

معلومه که همینطوری قشنگی 

نیاز به تغییر نیست 

چند تا پادکست یا کتاب درمورد اعتماد به نفس و دوست داشتن خودت بخون

تمرین کن تو جمع بتونی حرف بزنی و اطلاعاتتو ببر بالا و جذاب باش 

به نگاه اونم فکر نکن بزارش کنار

کامنت در مورد رنگ پوستتم گذاشتم بخونش 

وقتی رنگارو بشناسی خیلی جذابتر میشی

نیاز نیس ماهیت خودتو عوض کنی واسه یه مرد 

قوی باش زیبا