اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
آره یک هفته اس همش دل درد دارم پریود نشدم بیبی چک ۳ بار زدم هاله داشت گفتن خطا نداره مثبته رفتم آزمایش بتا دادم ۳۰ بود اما همش لک میبینم خر بار خودمو خشک میکنم دلدر دارم همش سینه هام حساس شدن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رو برگه ی من زده بود بالای ۲۵ بارداری محسوب میشه باید ۴۸ساعت بعد دوباره تکرار کنی تا تکلیف معلوم بشه
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
←•🌍در بيابانهایتاريکو ظلمانی و صحراهای خشک و بی آب و علف ، كه دست تطاول زمان بدان نمیرسد...برای شما دعا میکنم :) ▪︎▪︎▪︎• از فرمایشاتصاحبالزمانعج!♥️💎 تکیہ بر کعبہ بزن...!وارث شمشیر دو دَم :)🥲✨اشهدُ انَّعلی، از تو شنیدندارد 🌌 : طلبه ، حافظ ، نویسنده ، عاشق کتاب ، غزل ، و بارانِ قلم😍🥰🌊 عطیه سادات شیطون دختر گلیمه🥰🧡💫