2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بوی عرقش تندوتیز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 37 پست
آره همش میگه مچ دست و پام یا رونم درد میکنه

دردش واسه اینه هورموناش دارع رشد میکنه منم اینجوری بودم مامانم بردم دکتر البته من این سن نبود کلاس ششم بودم

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر بوی عرقش؟ یعنی میگم هادی نیست؟

کلا تو۹سالگی خوبه ببری برای چکاب خدانکرده اگر یه وقت به باوغ زودرس نزدیک باشه زودتر متوجه میشی 

یه عکس از مچ دسته نهایتا 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

آره همش میگه مچ دست و پام یا رونم درد میکنه

شاید اصلا ژنتیکی کم بو یا کرکی باشن

اما تو دوران بلوغ، بوی عرق به شدت... تند و تیزی دارن

دختر بزرگم 9 سالگی، بدن و لباسش زود بوق میگرفت

چون بلوغ داشت

اما دختر کوچیکم الان 9 سالش تموم شده، اما تا یک هفته هم لباس  تنش باشه، اصلا بوی عرق نمیگیره

حواست بیشترباشه دکتررشدوغددببرر

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

تایپیک تجربه من ازبلوغ زودرس دخترم سرچ کن کامل ومفید 700صفحه تجربیات مادران هست

700تا واقعا؟؟

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

دکتر ببرش من خودم یه مدت عرقم بد بو بود خودش بطرف شد نمیدونم از چی بود ولی ربطی به بلوغ نداره 

خانما دکتر انرژی درمان سراغ دارین بهم معرفی کنید برای دور از جونت مریض سرطانی میخوام ثواب داره دعاتون میکنه ممنون میشم کمک کنید