2777
2789

تورو خدا من هیچکس رو ندارم باهاش حرف بزنم تو رو خدا راهنماییم کنید به خدا هم هر چی التماس میکنم هیچ انگارداستان از اونایی شروع میشه که من الان سومین سالی هست دارم کنکور میدم دوسال پیش فقط درصد زیست رو دروغ میگفتم و طبیعتا با اون تراز و رتبه رو هم میدونم قدر پد و مادر رو هم میدونم پارسال من فرهنگیان قبول شدم و به خاطر نمیدونم چه چیزی رد شدم هر چی دعا کردم پیش خدا هر چی زحمت کشیدم شد هیچ و پوچ خیلی حرف ها شنیدم خیلی ادیت شدم دوبار قصد به خودکشی زدم اما نمردم زنده ام یه پسری رو هم دوست داشتم که بهش گفت گفت منو دوست مداره تورو خدا میشه دعا کنید یا من حالم خوب بشه یا بمیرم دیگه دلم به حال مامان بابام میسوزه بیچاره ها اینم بگم من واقعا آدم بدی نیستم به امید این بودم سال بعد جبران کنیم سا بعد شد هیچ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بخونی متن رو پیش مشاور هم چند جلسه ای رفتم

خوندم

ولی آخه اقدام به خودکشی چیزی نیست که با حرف من و بقیه رفع بشه باید جدی بگیری حتی افکارشم خطرناکه

اگه می‌تونی کنکور بده هرچی آوردی برو

یا ول کن کلا برو سرکار...

.She's somebody , not some body.  

توکل کن به خدا بازم تلاشتو کن عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن به پدر مادرت فکر کن

چند سال دیگه انشالله وقتی موفق شدی به این روزهات میخندی ☘️😇🥰🪷🪷

خودکشی گناه کبیره ست که میگن بخشیده نمیشه حیف نیست به خاطر یه کنکور عاقبت خودتو خراب کنی شاید چند سال دیگه اصلا برات مهم نباشه کنکور و جور دیگه ای پیشرفت کنی 

یه یاعلی بگو بلند شو دوباره تلاش کن پدر مادرت خوشحال شن😇😄

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲
توکل کن به خدا بازم تلاشتو کن عزیزم اینقدر خودتو اذیت نکن به پدر مادرت فکر کنچند سال دیگه انشالله وق ...

خیلی توکل کردم به خدا منتظرم ولی هنوز گریه میکنم و حالم بده میدونم بخواد گوه رو هم جابه جا میکنه 

خیلی توکل کردم به خدا منتظرم ولی هنوز گریه میکنم و حالم بده میدونم بخواد گوه رو هم جابه جا میکنه

تو قوی باش و تسلیم برابر خدا تلاشتو بکن بقیه ش با خدا 

روحیه تو قوی کن با معنویات ختم و دعای مختلف بخون 

آروم میشی 🥰

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲