2777
2789
عنوان

زلزله تهران

186 بازدید | 5 پست

بنطرتون این حقیقت داره؟ 

میگن طبق الگو هر 150 سال تهران زلزله می ده و الان اون الگو مدتی هست که رد شده 

شاید باورتون نشه ولی ما قراره برای زندگی چند ماه دیگه بیایم تهران و از این موصوع میترسم و همچین چیزی باعث شک مون شده!! 

شما شنیدین؟ 

تهران روی گسله

نصف ایران روی گسله، حتی احتمالا شهری که الانم هستید روی گسله

هیچ قاعده و قانونی هم نداره زلزله

ممکنه فردا روزی توی هر شهری بیاد، نه فقط تهران

اینکه زندگیتونو روی شاید و اما و اگر بنا کنید، حماقت و در جا زدنه

در ضمن اغلب سازه های کیفیت متوسط به بالای تهران تا ۴،۵ ریشتر دوام دارن، حتی بعضا تا ۷ ریشتر

اون زلزله ای که ازش میترسید بیاد حداقل یه ۱۰ ریشتری باید باشه تا تهران آسیب جدی ببینه که همچین چیزیم فعلا بعیده چون هیچ گسل کاملا فعالی نداریم الان

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
تهران روی گسلهنصف ایران روی گسله، حتی احتمالا شهری که الانم هستید روی گسلههیچ قاعده و قانونی هم ندار ...

دقیقا همین تری رو بیستر میکنه چون میگن تهران از معیار و دوره عادی زلزله که قرار بوده بیاد نیومده و این یعنی وفتی بیاد قطعا از 7 ریشتر بیشتره 🫠

یعنی شما میگین این احتمال رو نادیده بگیریم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین تری رو بیستر میکنه چون میگن تهران از معیار و دوره عادی زلزله که قرار بوده بیاد نیومده و ا ...

قطعا؟ مگه میتونی واسه زلزله قطعا تعریف کنی؟

بعدم این میگن میگن که میگی مال کدوم منبعه؟ شوهرعمه همسایه؟

حرفت میدونی مثل چیه؟

که من از خونه نرم بیرون چون ممکنه از در خونه اومدم بیرون ماشین بزنه بهم

غذا نخورم، چون ممکنه بپره تو گلوم خفه شم

زیر بارون نرم، چون ممکنه صاعقه بزنه تو فرق سرم

داری رو یه احتمال محالی فکر میکنی و بابت اون خودتو محدود میکنی

من فکر میکنم شما دلت به اومدن نیست یا ترس داری یا به هر دلیلی نمیخوای از شهر خودت جدا بشی، این بهانه ایه که به ترست پا بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
قطعا؟ مگه میتونی واسه زلزله قطعا تعریف کنی؟بعدم این میگن میگن که میگی مال کدوم منبعه؟ شوهرعمه همسایه ...

ممنونم از راهنمایی تون 

و اون قطعا رو تمام زمین شناس ها میگن چه خارجی چه ایرانی چند روزه ازش تحقیق کردم 

ممنونم از راهنمایی تون و اون قطعا رو تمام زمین شناس ها میگن چه خارجی چه ایرانی چند روزه ازش تحقیق کر ...

منبع معتبری هم تایید کرده حرفشونو؟ نشنال جئوگرافیک؟موسسه ژئوفیزیک؟ سازمان لرزه نگاری؟

هر چی تو اینترنت خوندی که نشد معتبر

قطعا وحود نداره، توی ژاپنش که ازش پیشرفته تر نیست و شدیدا زلزله خیزه هنوز نتونستن بگن فردایی روز زلزله میاد یا نمیاد و اگر قراره بیاد قدرتش چقدره!

اینجوری نگاه کنی احتمال مرگ با گاز گرفتگی و تصادف و خفگی خیلی بیشتر از مرگ با زلزله ست