سلام خانما مادرم کار میکنه و یک ماه پیش دو تا خانم آشنا رو برد سره کار با درامد خوب بعد حالا یکی از اون خانما میشینه پشت سره مانم پیش صاحب کارش پیش کارگرای دیگ و هرکی میرسه از بدی مامانم میگه و حرف میاره میبره کاری کرده صاحب کارم با مامانم بد شده جواب تلفن مامانمم نمیده همون رور اولم که رفتن سره این کار بابامم همراهشون بود کاری کرد مامانمو بابامو به جون هم انداخت که بابامم دیگ سره این کار نرفت هنوزم که با مامانم قهره ... دیگ امروز مانم سره کارش نرفته بود گفت اون زنه زیر آبمو زده اعصابم رفت رو هزار الان شما جا ما باشین چکار میکنین دوس دارم ادبش کنم حالشو بگیرم
دقیقا منم یه همکارم که داشن اخراج میشد رو وساطت کردم بیرونش نکنن چنان دروغهایی در موردم گفت که خودم استعفا دادم اومدم بیرون . اون رفت جای من با حقوق عالی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره بخدا. سوختم وقتی تو چشمم نگاه کرد و کاری که خودش کرده بود رو پیش مدیر انداخت گردن من. میدونست من حرفی نمیزنم براش بد بشه. چون مطلقه بود و خرج خودش و دخترش رو میداد میدونست کاری نمیکنم اخراج بشه ولی فکرشم نمیکردم کاری کنه من استعفا بدم