2777
2789

خریدم الان پشیمونم😭😂

خیلیم تحقیق کردما

اونایی که دارین راضی هستین ازش؟

چه مارکی خوبه؟

من بوش گرفتم

واسه چه کارایی بیشتر ازش استفاده میکنین؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق العاده کاربردیه

واقعا؟

شما بیشتر واسه چه چیزایی ازش استفاده میکنین؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

حیلیییییییییی من سفید همیلتون دارم کیک میپزم باهاش شیر موز آب طالبی شیک میوه ای نباشه من ماه رمضون لنگم واسه درست کردن حلیم  وقتی بچه بیاری کلی بدردت میخوره واسه پوره کردن غذا لچه

واقعا؟شما بیشتر واسه چه چیزایی ازش استفاده میکنین؟

برای پوره میوه طالبی موز شیر خرما اینا 

پوره کردن گوجه میکس کردن مواد غذایی سوپ اینا 

حلیم پختنی اینا استفاده میکنیم بادمجون ......خیلی چیزا به درد میخوره 

طالبی میخریم بعد با گوشتکوب برقی میکس میکنیم میریزیم تو لیوان میخوریم یعنی بهشته 😇

یا بستنی هم میریزیم روش میشه اب طالبی بستنی که واسه مهمونامون میاریم

موز و گردو و خرما و عسل و پودر دارچین میریزیم تو پارچ و باهاش میکس میکنیم بعد شیر میریزیم روش و بازم میکس میکنیم معجون میشه پسرم عاشقشه

کوبیده ابگوشت رو باهاش میکس میکنیم

واسه کشک بادمجون بادمجونا رو باااش میکس میکنم

واسه عدسی ، عدس پخته رو باهاش میکس میکنم

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ممنونم از همتون🤍

من ازش هرروز استفاده میکنم خیلی خوبه بهتراز مخلوط کنه راحت ترشسته میشه اما مراقب دستت باش خطرناکه

دقیقا خیلی بهتر از مخلوط کن هست و راحتتر شسته میشه 

حمل و نقل راحتی داره ، سر و هم کردنش راحته 

فقط پایینش رو میشوری و تمام

حتی تو ظرفهای شیشه ای مثل پارچ میزام و بدون اینکه پارچ بشکنه همه چیز رو میکس میکنه ، تو قابلمه تفلون هم میتونی استفاده کنی بدون اینکه به قابلمه اسیب برسه

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده