2777
2789
عنوان

ارزوم اینه یه شب ‌پیش شوهرم باشم

828 بازدید | 47 پست

من دوسال و نیمه عقدم اشناییمون سنتی بود ولی مدتی بدون دخالت خونواده ها باهم رفت و امد کردیم خیلی باهم مچ شدیم خیلی منو دوست داشت اما همیشه خیلی خجالتی رفتار میکرد منم فکر میکردم پسر خوبیه چیزی نمیگفتم تا این که ازدواج کردیم من یه شهر دور از شوهرم هستم خیلی وقتا خونه تنهام میترسم التماسش میکنم شب پیشم بمونه اما حاضر نمیشه ارزوم اینه یه شب باهم باشیم اما تو این دوسال و نیم به هیچ صراطی مستقیم نشد که بمونه اگه من هم خونشون بمونم میگه زشته میره یه اتاق دیگه.روزا پیش هم هستیم از همه لحاظ سالمه بهم تمایل داره اما شبا اصلااا.هیچ وقتم هیچ توضیحی نمیده هرکاری میکنم.حرف عروسیم نمیزنه.دارم میمیرم از غصه. اخه چشه؟ممکنه وابسته خونواده باشه؟من ارزو دارم یه بار بگه بیا خونمون بمون اما اون فقط به بچه های برادرش التماس میکنه شب بمونن پسرن تا صبح قربون صدقشون میره من ارزو داشتم این کاراش برا من باشه یه بار حرف طلاق زدم حالش خیلی بد شد یه بار دیگم گفتم تهدیدم کرد دیگه این حرف نزنم طلاقم نمیده خستم به نظرتون چرا اینجوریه

این ادم یه مشکلی داره حتما

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه چه مشکلی

نمیدونم ولی نرمال نیست 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خودت میکی خجالتی و روش نمیشه شب بیاد تو اتاق باهات بخوابه و مسلما شرایط عروسی نداره دوست نداره با حر ...

اخه مگه زن و شوهر نیستیم ؟مگه میشه یه نفر واسه این که زن گرفته خجالت بکشه

اخه مگه زن و شوهر نیستیم ؟مگه میشه یه نفر واسه این که زن گرفته خجالت بکشه

هستن یه پسرایی که این عقیده رو دارن ولی شوهر شما یه جاش میلنگه 

شوهر دوست من همین بود بعد بزور اینارو کردم تو اتاق گفتن بخوابین باهم بعد دختره صبح اومد کفت پسره به من دست نزد فقط حرفایه .... میزد نگو طرف ببخشید نعوذ نداره میخاسته مشکلش پنهان بمونه