2777
2789
عنوان

دکتر بینی تهران

3793 بازدید | 20 پست

کسی سیف الله همت میشناسه خوب هست ؟ من تعریف زیاد شنیدم کسی دیگه می‌شناسه ؟ اگر دکتر دیگه ای هم میشناسید که تو تهرانه خوب یا حالا بد که سمتش نرم میگید؟ یا جایی که عمل کردید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیه خیلی خوبه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

سیف الله همت ؟ کسی دیدید پیشش عمل کرده باشه ؟

آره دوستام عمل کردن خیلی خوب شدن مگه همون پسره لاغره ریز میزه نیست که تو دماغی حرف میزنه؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ممنونم کسی دیدی از نزدیک پیشش عمل کرده باشع؟

نه فکر کنم سمت صادقیه هست و برخلاف دکترایی که فقط تو اینستا بلدن از خودشون تعریف کنن لین اصلا اونجوری نیست و چند نفر پیشش رفتن راضی بودن

آره دوستام عمل کردن خیلی خوب شدن مگه همون پسره لاغره ریز میزه نیست که تو دماغی حرف میزنه؟

آره آره همونی که جوونه دندون پزشک هم هست میگم اونا دماغشون گوشتی بود؟ بعد نیمه فانتزی خواستم یا طبیعی ؟ شما خودتون از فرم جدید بینیشون خوشتون اومد؟

عزیزم من ۲ بار عمل کردم بینیم رو تجربه م میگه از کسی سوال نپرس کی خوبه کی بدبشین دونه به دونه دکترای ...

آخه قبلش باید مجازی تحقیق کنم واسه همین مجبورم بپرسم که ببینم مطب کدوما برم شما همت رو نمی‌شناسید ؟