2777
2789
جانم بفرمایید

سلام حالتون خوبه؟عذر میخوام وقتتو گرفتم یه سوال داشتم  ببخشید میشه فرق ازمایش توتال بتا 

رو با تیتر و بتای معمولی بگید چیه چون من تو برگه یه سریا دیدم زده بتا توتال بعد عدد زده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام حالتون خوبه؟عذر میخوام وقتتو گرفتم یه سوال داشتم ببخشید میشه فرق ازمایش توتال بتا رو با تیتر و ...

عزیزم ما فقط یه بتای ساده داریم که مشخص میکنه شما باردار هستید یا نه

و یه بتای تیتر داریم که مشخص میکنه شما هفته ی چندم بارداری هستید.حالا اون بتای توتال همون بتای ساده هست که فقط مثبت و منفی رو مشخص مبکنه

عزیزم ما فقط یه بتای ساده داریم که مشخص میکنه شما باردار هستید یا نهو یه بتای تیتر داریم که مشخص میک ...

ممنونم بعد توتال بتا مثبت و تیتر بتا منفی وجود داره؟؟کدوم واسه تشخیص بارداری مطمئن تر هست

ممنونم بعد توتال بتا مثبت و تیتر بتا منفی وجود داره؟؟کدوم واسه تشخیص بارداری مطمئن تر هست

هر دو مطمئن هستن.ولی مثلا اگر بتای معمولی بدی و مثبت بشه،باز باید بتای تیتر بدی.پس همون اول تیتر بده که اگر مثبت بود،هفته ی بارداریتم مشخص بشه.