2777
2789
عنوان

مهمونی نرفتم

291 بازدید | 21 پست

میخواستم برم زائو دیدن . رسم ما اینه که همون ده روز اول میریم مردا هم نمیان بیشتر از یه ربع هم نمی‌شینیم عین عیادت مریض کادو میدیم و یه دعایی برای بچه و مادرش میخونیم مثل وان یکاد و اینا. 

بعد زنگ زدم برم دیدن گفت نه بعدا بیاید یه ماه بعد اس ام اس داده فلان روز و فلان ساعت بیاید. منم نرفتم کلا. 

تازه یه جور بدی هم دعوت کرده گفته چون گفتید میخواید بیاید خبر کردم انگار دستبوسی شاهزاده است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ زشت..خوب کردی نرفتی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

این دیگ کیه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ما رسم داریم دعوت میکنن کاچی واینا میپزن .فقط خانوما میرن.

بعضیا ناهار هم میدن.بعضیا عصرونه میدن و ...شاید اینا هم برنامه دارن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

خوب کردی میگفتی بزرگ میشه میاد تو خیابون میبینیمش

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           

من که 9 روزه زایمان کردم تا همسایه مادر شوهرم اومده دیدنم هیچکس هم از اقوام خودمون حتی درجه یک کادو ندادن که من مهم نیس توقع ندارم ولی اینکه هی اظهار نظر میکنن وای بچت لاغره وای شبیه خودت نیس شبیه شوهرته وای چه زشته باعث شدن به شدت سردرد بشم خدانگذره از فامیل فضول فاقدشعور ما

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

چه ایرادی داره 

بعضیا جشن می‌گیرد تموم مهمون ها رو توی یک روز پذیراییی میکنن یا تو خونه یا تالار 

خواهر منم تازه زایمان کرده فامیل های نزدیک رفتن تو خونه عیادتش اما فامیل های دور و همسایه ها و غریبه ها زنگ زدن گفتیم جشن میگیریم تو تالار برای جشن دعوتتون می‌کنیم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چه ایرادی داره بعضیا جشن می‌گیرد تموم مهمون ها رو توی یک روز پذیراییی میکنن یا تو خونه یا تالار خواه ...

ما هم رسم داریم یا تالار یا خونه همه رو یه جا یه روز دعوت کنین و کاچی بپزیم یا ناهار یا عصرونه میدیم.

اورمیه که رسمشون اینه.

هر کس هر وقت خواست نمیاد هر دقیقه خونت .بالاخره زائو باید استراحت کنه

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

ما هم رسم داریم یا تالار یا خونه همه رو یه جا یه روز دعوت کنین و کاچی بپزیم یا ناهار یا عصرونه میدیم ...

اره ما هفته پیش دعوت بودیم.میوه و شیرینی و شربت و دسر وبستنی و دلمه و کاچی و اجیل و شام دادن.دیجی و فیلمبردار و گل ارایی و بادکنک ارایی و... اصلا یه چی میگم یه چی میشنوی😂

ما هم رسم داریم یا تالار یا خونه همه رو یه جا یه روز دعوت کنین و کاچی بپزیم یا ناهار یا عصرونه میدیم ...

برای ما اونجوری نیست که استراحت زائو به هم بخوره اصلا زایو ازجاش درنمیاد. بیشتر از یه ربع هم نمیشینن. عین عیادت. کادو میدن یه نقل برمی دارن و تموم