2777
2789
عنوان

دعوای شدید من و مامانم

187 بازدید | 23 پست

من چند ماهیه ۱۰ کیلو چاق شدم خودم خیلی ناراحتم بابت این موضوع مامانم مدام بهم میگفت چاق شدی زشت شدی بهت نمیاد و… چند بار پشت هم تکرار کرد بهش گفتم دیگه به من نگو چاق دیگه به اضافه وزن من اشاره نکن چون واقعا حس بدی میگیرم. با وجود اینکه بهش گفتم نگو بازم مدام میگفت چاق شدی بد شدی زشت شدی یه بار دعوا کردیم چند روز نرفتم خونش دوباره آشتی کردیم الانم چند باره همش منو توپولو صدا میکنه. امروز دوباره بهش هشدار دادم بجای عذرخواهی منو مقصر میکنه که شوخیه تو حساسی مثل بچه ها رفتار میکنی

اصلا یهو کنترلم رو کامل از دست دادم گریه گرفت شروع کردم به داد زدن و فحش دادن اصلا دست خودم نبود نفس نفس میزدم داشتم دیوونه میشدم فقط به این فکر میکردم خودم رو بکشم فقط اونم کلی گریه کرد به من میگه هرچی از دهنت در میاد میگی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣 ده کیلو معذرت چقد رفتارتون بچگونست

هرکسی یه نقصی تو ظاهرش داره که باعث ناراحتیشه و ازین که بقیه تکرار کنن خوشش نمیاد. ولی وقتی به دیگران میگیم انتظار داریم رعایت کنن. شاید فکر کنی مامانم یه بار گفته منم دارم لوس بازی در میارم ولی فکر کنم مامانم ۱۰۰ بار این کارو تکرار کرده. منم انتظار داشتم وقتی میبینه خودم انقدر ناراحتم و با گفتنش بیشتر اذیت میشم رعایت کنه

به احتمال زیاد بخاطر هورمونه پریود بشی خوب میشی ناراحت نباش۱۰ کیلو که چیزی نیس

برای من خیلیه عزیزم چون من چاق بودم و ۱۰ کیلو اضافه شده بهم. خودم خیلی ناراحتم و انتظار دارم خانوادم که میبینن چقدر تحت فشارم ازم حمایت کنن نه با گفتن چاق و تپلو مدام نمک بپاشن به زخمم

من با قد ۱۵۵الان ۶۵ کیلو هستم و این ۱۰ کیلو تو این ۳ ماه اخیر یهویی بهم اضافه شده

منم ۶۶ ثابت بودم یهو توی یه مدت کوتاه ۷۹ کیلو شدم و رژیم وشوک هم دادم فایده نداشت الان روی همون ۷۹ موندم 

منم ۶۶ ثابت بودم یهو توی یه مدت کوتاه ۷۹ کیلو شدم و رژیم وشوک هم دادم فایده نداشت الان روی همون ۷۹ م ...

شما هم مامانت مدام بهت میگه چاق شدی؟ زشت شدی؟ قبلا خیلی بهتر بودی؟ یا همش توپولو صدات میکنه؟

خب خیلی زیبا بودم الان شکم و غبغب و… هیچکدوم از شلوارام دیگه اندازم نیست و بدتر از همه مامانمه که دس ...

خب اگه میتونی رژیم بگیر 

منم 66 کیلوام قدشم 160 خیلی دوست دارم لاغر شم 

حتما توهمین چندروز رژیم میگیریم