2777
2789

اگه.احساس گرمای شدید میکنی وداری لاعر میشی تیروییدت پرکاره

اما اگه احساس سرما داری وداری چاق میشی تیروییدت کم کارشده

دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دارم م عزیزم گلو درد ک علائمش نیس😂😂😂😘

شما پرکاریاکم کاره؟من کم کاره البته الان که باردارم ولی قبلش خوب بود تیروییدم.خیلی گشنم میشه وضعف میکنم شمام اینجورین؟

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
شما پرکاریاکم کاره؟من کم کاره البته الان که باردارم ولی قبلش خوب بود تیروییدم.خیلی گشنم میشه وضعف می ...

اره دیگه اشتها زیاد از نشونه هاشه 

منم کم کارم

اگه قرص لوتیروکسین رو بخوری صبح ناشتا  اشتهاا کنترل میشه

و حتما الان ک بارداری تحت نظر دکتر غددم باش

منم پریودم منظم بود این بار عقب افتادگی داشتم فکرکردم باردارم ولی منفی شد تیروید هم ندارم ربطی به تی ...

عزیزم چندروزعقب انداخته بودی تست دادی من سه روزه دیروزتست گذاشتم.میشه اعتمادکردبهش

اره دیگه اشتها زیاد از نشونه هاشه  منم کم کارم اگه قرص لوتیروکسین رو بخوری صبح ناشتا  اش ...

یعنی شمام اشتهات زیادبود؟باقرص کم شد؟آخه من هرچی میخورم سیرنمیشم معده دردگرفتم انگارمعدم سوراخه سیرنمیشم خیلی عذاب آوره 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
یعنی شمام اشتهات زیادبود؟باقرص کم شد؟آخه من هرچی میخورم سیرنمیشم معده دردگرفتم انگارمعدم سوراخه سیرن ...

اره دقيق انقد ك ١٥كيلو اضافه وزن اوردم و دكتر رفتم ب خاطر خستگي و پريود نامنظم ك از تيروييد برام نوشت و اين قرصو واسم تجويز كردم

فقط دوزش فرق ميكنه واسه هركي

من روزي ي دونه ميخورم

اره دقيق انقد ك ١٥كيلو اضافه وزن اوردم و دكتر رفتم ب خاطر خستگي و پريود نامنظم ك از تيروييد برام نوش ...

شرمنده بازمیپرسم اشتهات خیلی کم شدباخوردن قرص؟

دشممت شرمنده عزيزم خيلي ك نه اما معمولي شدم همش گرسنم نيس

مرسی عزیزم که جواب دادی .خیلی گرسنگی دایمی عذاب آوره