سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 عنوان کیا تیروئید دارن 811 بازدید | 15 پست من پریودم عقب افتاده تستم دادن منفی بود گلوم دردمیکنه آب دهنموقورت میدن به زومیره پایین یعنی تیروئیددارم.آخه قاعدگی روبهم میزنه 1396/11/20 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادن56 عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 1927 اگه.احساس گرمای شدید میکنی وداری لاعر میشی تیروییدت پرکارهاما اگه احساس سرما داری وداری چاق میشی تیروییدت کم کارشده دوستان میشه برای گشایش در کار خواهرزادم صلوات بفرستین. سپاس
لیعالی عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 1850 منم پریودم منظم بود این بار عقب افتادگی داشتم فکرکردم باردارم ولی منفی شد تیروید هم ندارم ربطی به تیروید نداره خدا به منم بده چیزی ازخداییتکم نمیشه
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9717 من چندروزپیش آزمایش دادم کم کاربود هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
32niniman عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 1306 اگهکم کاری باشهخواب الودگی و خستگی مداوم و چاقی و پریود نامنظمو جوش صورت و ممکنه این علائمم نداشته باشی با ازمایش مشخص میشه
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9717 من دارم م عزیزم گلو درد ک علائمش نیس😂😂😂😘 شما پرکاریاکم کاره؟من کم کاره البته الان که باردارم ولی قبلش خوب بود تیروییدم.خیلی گشنم میشه وضعف میکنم شمام اینجورین؟ هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
32niniman عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 1306 شما پرکاریاکم کاره؟من کم کاره البته الان که باردارم ولی قبلش خوب بود تیروییدم.خیلی گشنم میشه وضعف می ... اره دیگه اشتها زیاد از نشونه هاشه منم کم کارماگه قرص لوتیروکسین رو بخوری صبح ناشتا اشتهاا کنترل میشهو حتما الان ک بارداری تحت نظر دکتر غددم باش
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 منم پریودم منظم بود این بار عقب افتادگی داشتم فکرکردم باردارم ولی منفی شد تیروید هم ندارم ربطی به تی ... عزیزم چندروزعقب انداخته بودی تست دادی من سه روزه دیروزتست گذاشتم.میشه اعتمادکردبهش
سوفیاجون مدیر استارتر عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 1005 اگه.احساس گرمای شدید میکنی وداری لاعر میشی تیروییدت پرکاره اما اگه احساس سرما داری وداری چاق میشی ت ... سرما همش لرز دارم
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9717 اره دیگه اشتها زیاد از نشونه هاشه منم کم کارم اگه قرص لوتیروکسین رو بخوری صبح ناشتا اش ... یعنی شمام اشتهات زیادبود؟باقرص کم شد؟آخه من هرچی میخورم سیرنمیشم معده دردگرفتم انگارمعدم سوراخه سیرنمیشم خیلی عذاب آوره هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
32niniman عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 1306 یعنی شمام اشتهات زیادبود؟باقرص کم شد؟آخه من هرچی میخورم سیرنمیشم معده دردگرفتم انگارمعدم سوراخه سیرن ... اره دقيق انقد ك ١٥كيلو اضافه وزن اوردم و دكتر رفتم ب خاطر خستگي و پريود نامنظم ك از تيروييد برام نوشت و اين قرصو واسم تجويز كردمفقط دوزش فرق ميكنه واسه هركيمن روزي ي دونه ميخورم
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9717 اره دقيق انقد ك ١٥كيلو اضافه وزن اوردم و دكتر رفتم ب خاطر خستگي و پريود نامنظم ك از تيروييد برام نوش ... شرمنده بازمیپرسم اشتهات خیلی کم شدباخوردن قرص؟ هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
32niniman عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 1306 شرمنده بازمیپرسم اشتهات خیلی کم شدباخوردن قرص؟ دشممت شرمنده عزيزمخيلي ك نه اما معمولي شدم همش گرسنم نيس
zizi68 عضویت: 1396/10/06 تعداد پست: 9717 دشممت شرمنده عزيزم خيلي ك نه اما معمولي شدم همش گرسنم نيس مرسی عزیزم که جواب دادی .خیلی گرسنگی دایمی عذاب آوره هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!