2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله عزیزم کاملا واقعیه ،کاملا حقیقت داره و خدا نکنه کسی این بلا رو سرت بیاره بیچاره میشی تا حلش کنی ...

عزیزم مشکلش خواهر شوهرتون حل شد؟منم همین مشکلو دارم🥺

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
من واقعا هیچی کم ندارم اما هر خواستگاری که میاد یا من نمیخوامش یا اونا نمیخوان بی دلیل منصرف میشن ۳۴ ...

منم همینطور ، من ۴۱ سالم شده🥺

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤
چیکار کنیم خواهر ؟🥺

نمی دونم والا منم چهره خوبی دارم کارمندم خانواده خوبی ، هیچی کم ندارم همه ازم تعریف می کنن ، ولی ازدواجم جور نمی شه

نمی دونم والا منم چهره خوبی دارم کارمندم خانواده خوبی ، هیچی کم ندارم همه ازم تعریف می کنن ، ولی ازد ...

منم کارمندم اندام و چهره ام خیلی خوبه همه عاشق هیکلم میشن اما ..... هعی☹️