2777
2789
عنوان

چن روز دیگ عروسیمه اما یخچالمون خالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4139 بازدید | 126 پست

[QUOTE=381992188]ببخشید عزیزم خب داماد زن نگیره وقتی زن میخواد باید خونه و این چیزایی هم که گفتی روهم بگیره [/QUOچشم چون شما گفتی دیگه نمیگیرن چه حرفا میزنی ها خب رسمه یخچال و اول خانواده عروس در کنن چیز خاصیم نیست نهایت ۵ ۶ ملیون بشه قرار نیست که تا آخر عمر خرج داماد و پدر عروس بده😐

عزتی که در هیچ است در کم نیست

والا ما تا حالا ندیدیم عروسی که هر کس خرج مهمونا خودشو یده اون خونه ای هم که میگی سرمایس دارن دو نفر ...

فرقش اینه اون خونه ای که میگی داماد داره برای خودشو زندگی خودش می‌خره خیلی هنر نکرده ولی وسایلو بابای عروس داره برای یکی دیگه می‌خره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقش اینه اون خونه ای که میگی داماد داره برای خودشو زندگی خودش می‌خره خیلی هنر نکرده ولی وسایلو بابا ...

عزیزم تو زندگی مشترک که زندگی خودم زندگی خودت نداره اگه بحث جدا شدنه که همونطور خونه سرمایس وسایل خونه هم سرمایس نقد کردن خونه تو این شرایط اقتصادی کار حضرت فیله ولی وسایل خونه به راحتی نقد میشن

عزتی که در هیچ است در کم نیست

عزیزم تو زندگی مشترک که زندگی خودم زندگی خودت نداره اگه بحث جدا شدنه که همونطور خونه سرمایس وسایل خو ...

خب بعد وسایل خونه نقد شه تو جیب کی میره؟داماد دیگه. من نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه دارم میگم داماد اگه داره خونه میگیره برای خودشه ولی پدر عروس داره برای یکی دیگه میگیره .داماد نمیتونه منت بزاره من خونه گرفتم چون خودش داره زندگی میکنه ولی پدر عروس داره وسیله برای زندگی یکی دیگه میده.الانم خونه انقد گرونه همه اجاره اس.پس عملا خونه ای ام خریده نمیشه توقع جهاز آنچنانی دارن.یه جا هست آره دامادم تو خرید وسیله کمک میکنه مثلا دوتکه سه تیکه میده ولی بعضیا پررو هستن کل جهازو عروس باید بده.

والا بقران از همه چی واسم کم گذاشتن بابام همه چی برام خریده بعد بیاد یخچالمونم پر کنه

والا من بابام دو تیکه وسیله بزرگ خرید یخچال و گاز

روز اولم ب شوهرم گفتیم ک ما در حد کادو هرچی بخام میخریم 

ی بعضی وقتا ی حرفایی میشنوم ولی اصلا مهم نیس

میگم همینم کادو بود و لطف 

نمیدونم این رسم مسخره چیه پدر عروس بدبخت تا بچه اولم باید همش ساپورت کنه اخرشم ناراضی باشه اقا

چون پول ارایشگاه و لباس عروس و فیلم بردار و ماشیت عروس و دسته گل و اجاره خونه میده

خب دیگه شوهرت همه کارکرده .اینهمه خرج کرده بنده خدا نمیبینی؟؟!! 

پس چرا ی جوری میگی انگار بدبخت هیچ خرجی نکرده؟! 🙄🙄فقط جهیزیه پدرخودتو میبینی؟!  اگه جهیزیه کامل بودکه یخچالتم باید پر میبود چون یخچالم جزئ جهیزیه اس.ازقذچدیم الایام هم که رسم بوده.حالا اینا به کنار

اصلا چندسالته اسی؟ ببخشیداولی خیلی طلبکارانه صحبت میکنی

کلا انگار دل خوشی از شوهرو خانوادش و به طور کلی ازدواج کردن نداری .

پس. چرا ازدواج کردی؟! 

واقعا برام سواله .

دائم چالش و مشکل داری .

از همین الانم که شمشیرو از رو بستی .اینجوری پیش بری به مشکل برمیخوری.حالا دیگه خوددانی دوست عزیز🌹