2777
2789

دوسش دارم دوسم داره دوبار درخواست داد رد کردم 

چند روز پیش استوری شکست عشقی که مطمئنم مربوط به من بود گذاشت منم یه جواب خنثی دادم و ازینکه به خودم نگرفتم ناراحت شد

بعد کلی ازش پرسیدم ازم ناراحتی فقط یه کلام اومد گفت نه بعد اف شد

امروز صبح بعد دوروز پیام داده سلام چطوری بعد که جوابشو دادم میگه نشناختم 

میشه بگید منظورش چیه دیوونه شدم انقد فکر کردم

منظور خیلی بدی داره نمیشه گفت

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی روانیه سادیسمه ولش کن

😂😂وای 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

دروغ میگم؟😂😂

نه عشقم حقیقتو میگی

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

لطفا شما هم یه تحلیلی کن یه راهنمایی

اخه خب چرا قایموشک بازی میکنید درخواست داد جواب مثبت بده ،چرا پرسیدی ناراحتی... جوابم که داده  الان دیگه شما پیگیرش،نشو جواب بده انگار طوری نشده