2777
2789
عنوان

این روزا خیلی احساس بدبختی میکنم

86 بازدید | 13 پست

دو تا بچه دارم ۳۲ سالمه 

شوهرم مرد نسبتا خوبیه

ولی همش بد میارم تو زندگیم

میخوام با کسی دوست بشم تا میام به کسی محبت کنم به هدف دوستی و رفاقت یه جور نارو میزنه تا مدت ها حال روحیم خراب میشه

تک فرزندم نه خواهری نه برادری

شوهرمم خانواده ار هم پاشیده داره 

بچه هام تنهان خودمم حس تنهایی مبکنم چرا نمیشه یکی دوست خوبی بشه

همش دورویی همش دل بد دارن

چرا ادما انقدر بد شدن با یه همسایه ام کمی ارتباط خواستم بگیرم فهمیدم به شوهرش خیانت میکنه گذاشتمش کنار .با یکی دیگه خواستم دوست بشم ازم توقع کمک مالی داشت کردم اومد خونه ام شروع کرد مسخره کردن خونه زندگیم و ظاهر من بعد زایمان که چقدر زشت شدی و ....

یعنی فقط منم که آدم خوب جذبم نمیشه؟نکنه ایراد از منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاضلاب همسایه ام از خونه من زد بیرون .رفتم گفتم چرا رعایت نمیکنی داد و بیداد کرد که مگه چیشده میشوری تمیز میشه میره 

ناراحت شد از اینکه ناراحت شدم 

همش بدشانسی همش ادمای منفی و ناجور دور و برم هستن

همه ما تو این عصر تنهاییم ، حتی همون ببخشید لاشیا هم از گریزوونن، این روزا میگذره، روح و روانتو با ارتباط گرفتن با بقیه خراب نکن، به جاش کتاب بخون،یه مهارت جدید یاد بگیر، هدف داشته باش ، از کمترین تایم خالی همسرتون بیشترین استفاده رو بکنید برای رفرش شدن

خیلی دوریم به هم عزیزم متاسفانه ...گاهی بودن دوست تو زندگی لارمه چه روزای خوش چه روزای تلخ ...ولی مت ...

منم همینو میگم چی میشه مثل آدم زندگی کنیم 

چی میشه همدیگرو اذیت نکنیم 

اینقدر از آدما ضربه خوردم 

دیگع دستمو داغ کردم و از هم فاصله گرفتم توی آرامش مطلقم