امروز تولد یکی از اعضای خانوادم بود بهش زنگ زدم که بیرون کافه دعوتش کنم بهونه آورد که نمیتونم بیام و فلان گفتم باشه پس من میام پیشت حدود ساعت سه ؛ برگشتنی براش کیک خریدم چهارصد و پنجاه هزار تومان پول یک روز کاریم که هشت ساعت کار میکنم از صبح تا بوق سگ ؛ بعد دیدم خستمه و نمیتونم برم بهش مجدد زنگ زدم که شب میام پیشت که اونم برخورد جالبی نداشت باهام ؛ قبلش مشکلش این بود که نمیتونم از خونه بیام بیرون و سفارش قراره برام بیاد بعدم هم که گفتم حتما مجبوره کل روز خونه بمونه و من برم پیشش گفت که من شب نیستم و بیرون و فلانم خلاصه از اول تا آخرش بهونه داشت واسه خودش؛ من خیلی ناراحت شدم اول اینکه هزینه کردم بیشتر از هزینه قلبا دلم میخواست خوشحالش کنم و بدونه که تنها نیست و به فکرشم اما جوری برخورد کرد که از شدت ناراحتی رفتم کیک رو همونجور دست نخورده بریزم توی سطل آشغال .
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید
خب شاید شب برنامه ای داره، وقتی باهاش هماهنگ کردی نباید تغییرش میدادی
بعدم جرا انداختی دور خودت بشین بخور
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
اول وضعیت خستگیتوچک میکردی بعد قرار میذاشتی! اون از کجا بدونه کیک گرفتی براش! شاید خودشم شب برنامه داشت ببخشید توقعت زیاد بود از طرفی حرصتو سر کیک چرا خالی کردی میخوردی خب خودت
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰