2777
2789
عنوان

پشیمونی از ازدواج

3520 بازدید | 258 پست

سلام دوستان وقت بخیر نمیدونم اینجا چقدر میشه راحت صحبت کرد.

بنده با فردی که الان ۱۰ ماهه باهاش عقد کردم دوست بودم مدتی بعد از دوستیمون یک خاستگار سنتی خیلی خیلی عالی یهو از آسمون افتاد پایین خیلی شرایطش خوب بود . از طرفی خیلی دوستم داشت همون موقع هم اونی که باهاش دوست بودم و الان شوهرمه آمادگی ازدواج نداشت و در ثانی مشکلات زیادی باهاش داشتم به دلایل بسیار احمقانه از جمله اینگه میخام مهاجرت کنم (از اول قصدمون از زمان دوستی با شوهرم مهاجرت بود) اون خاستگار خوبمو رها کردم هرچند خانوادم موافق بودن من با اون ازدواج کنم خاستگارم هم با بدبختی از خودم کندم.

گذشت و من پارسال با همون دوستم ازدواج کردم قبل عقد خیلی اذیتم کردن طلای درست نخریدن منو بردن توی دست دوم فروشی که پسند نکردم و دیگه طلای درستی نخریدن.  هیچ خرجی برام نکردن هیچ احترامی هم نگذاشتن بهم.

توی دوران عقدی که توشیم نه همسرم و نه خانوادش من و خانوادم رو مهمون نکردن این مدت همسرم برام هیچ خریدی نگرده و حتی پول تو جیبی درستی بهم نداده .

ندید بدید شدم عقده ای شدم ظاهرم بهم ریخته کلت توجهش به ظاهر خیلی کمه جتی اهل رفت و آمد نیست این مدت یک سفر درست هم منو نبرده و همش درگیر کاره بماند که کار مهاجرتمون هم نشد . کلی کار کردم ولی متاسفانه همه پولارو برداشت و خیلی چیزای دیگه .

فقط اینگه این پسر به شدت به من وابسته هست و رابطمون شبیه رابطه مادر فرزندی هست یوم متاسفانه اوضاع مالی خانوادش هم تعریفی نیست ولی خودش خیلی کاریه و خونه و ماشین داره.

بعد عقدم خاستگارم بهم پیام داد و بهش گفتم که دیگه ازدواج کردم (قبلا از وجودش خبر داشت) و گفتم شرایطم خوب نیست و باهام درست برخورد نمیشه اونم خیلی ناراحت شد گفت من هستم و اگه بخای حتی ضمانت میدم بهت. هنوزم هست و من مثل سگ از کرده خودم پشیمونم این مدت خیلی اذیت شدم .

اون پسر ثروتمنده و خیلی شرایط خوبی داره 

حالا مشکلم اینه که من نمیدونم چطوری مطرح کنم موضوع طلاق رو 

لطفا راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم خاستگاره میگه من هستم حاضرم با خانوادت صحبت کنم و بلافاصله بعدش ازدواج میکنیم.

خانواده من هم کلا با همین خاستگاره اوکی بودن چون هم خیلی پولدارن هم اصیلن و از این خانواده های درست درمون هستن پسره هم اهل خرج کردن و خوش گذرونی و حمایت کردنه 

دوستم اگر دلت با این زندگی ای که داری نیست حتما طلاق بگیر چون هیچوقت درست نمیشه یا علاقه ایجاد نمیشه حتی اگر اون آقای پولدارم با شما نباشه

به شوهرت حقیقت رو بگو

بگو به خاطر کارات متوجه شدم نمیتونم باهات زندگی کنم نمیتونم این همه سختی رو تحمل کنم

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

کلا ادما اونی که تو ظاهر نشون میدن نیستن ،فرض کن طلاق گرفتی و باهاش ازدواج کردی و دیدی اونی که میخواستی نبود ،اونوقت چی؟ 

الان لااقل شوهرتو دوست داری اونم دوستت داره ،بهتر نیست زندگیتو بسازی؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خیلییییی ریسکی چه ضمانتی داره بعدطلاق این پسره بگیرتت!؟ 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

اولاً هیچ‌وقت توی روابط احساسی تصمیمات عجولانه نگیر. پشیمونی از ازدواج همیشه ممکنه پیش بیاد ولی این که حالا بخوای به طلاق فکر کنی، باید خیلی دقیق و با آرامش بررسی کنی. در مورد مطرح کردن طلاق، باید با همسرت حرف بزنی. صادق و رک باش. می‌تونی بهش بگی که از وضعیت فعلی احساس رضایت نداری و نیاز به تغییراتی داری. این که بهش بگی توی این مدت شرایط خوبی نداشتی و خیلی چیزها تغییر کرده، بهت کمک می‌کنه. اگر میخوای این روند رو سریع‌تر پیش ببری، بعد از حرف زدن با همسرت، به مشاور مراجعه کن تا بتونی شرایط رو درست مدیریت کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

دوستم اگر دلت با این زندگی ای که داری نیست حتما طلاق بگیر چون هیچوقت درست نمیشه یا علاقه ایجاد نمیشه ...

خیلی ممنون.

اخه من بهش علاقمند بودم ولی الان دارم علاقم رو از دست میدم بخاطر رفتارهایی که باهام شده. لیاقت من و خانوادم خیلی بالاتر بود احساس مریضی و افسردگی میکنم 

داستان نشه حالااز خواستگارت مطمینی بعدا تو سرت نکوبهخیلی خیلی ریسکههههبه شوهرت که قشنگ حرفاتو بزناما ...

خیلی باهاش صحبت کردم میگه همه جوره اوکی هستم. خانوادم عاشقش شده بودن از تیپ و استایل و رفتار و خانواده و همه چیز ولی متاسفانه من به همسرم ترحم کردم اون موقع کلا دلم براش میسوزه انکار بچمه خیلی بهم وابستس....

از طرفی دارم له میشم دچار مشکلات تنگی نفس شدم اینم بگم کل خانوادش رفتن خارج هیچکسو اینجا نداره .

اون پسر میگه من حاضرم بیام صحبت کنم ولی میترسم شر بشه ‌

انتخاب بین اون و همسرم مثل انتخاب بین پیاز و آناناس بوده!!

دوستم اگر دلت با این زندگی ای که داری نیست حتما طلاق بگیر چون هیچوقت درست نمیشه یا علاقه ایجاد نمیشه ...

بدبختی اینه خودش خیلی داره تلاش میکنه که رضایتم رو جلب کنه ولی نمیتونه نوع تربیتش اصن خیلی عقبه

خیلی از من و خانوادم عقب ترن توی مسائل اجتماعی و فرهنگی انگار حتی آداب و شعور اجتماعی درستی ندارن

از سمت پدرش هم اینطوری هستن 

اصلا احساس هم کف بودن نمیکنم الان خودشم رفتارهای بچگانه داره کلا بالغ نیست به همون نسبت حمایت گری هم نداره و انگار من مادرم نه زن