2777
2789
عنوان

دلم نمي خواد بچه دار بشم

485 بازدید | 15 پست

من سي ساله هستم أصلا دلم بچه نمي خواد از طرفي هم ميترسم سن بالا يهو هوس كنم حدود پنج ساله ازدواج كردم ... الان هم اصلاااااااا روحية بچه داري ندارم

تو اين سن بنظرم خوبه ك بچه دار شيد سن بالا خطر داره و خوب نيس

من ك ميخواسم انقد شوهرم گف نه دارم سرد ميشم نسبت ب بچه دار شدن عاشق بچه بودم

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دوس ندارم بنظرم باید زندگی شرایط اخلاقا سلامتی پدر مادر خیلی گلو بلبل باشه تا بچه بیاری و اون بچه حتما ثمره ی عشق باشه 

من یکی تا مشکلم حل نشه قید بچه رو زدم حتی اگه اصلا نباشه تا آخر عمرررر

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

منم نظرم اینه که دنیا به این بزرگی مگه اجباره که همه اردواج کنن یا بچه بیارن...هر کی مختاره جوری زندگی کنه که راضیش کنه..بچه دار شدن و ازدواج باید با آمادگی کامل باشه

تا وقتی آمادگی نداری بچه نیار خداییش بچه داری خیییییییییلی سخته خواب و خوراک و ازت میگیره من که عاااااشق بچه بودم کم آوردم خدا کمکم کنه بزرگشون کنم راحت بشم الان که از لحاظ روحی داغونم. اصلا واسه خودم زندگی نمیکنم ۲۴ ساعته در اختیاره بچه ها هستم😥😥😥😥

هر کس بد ما به خلق گوید،ما چهره به غم نمیخراشیم،ما خوبی از او به خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم...
پس خيلي ها مثل من هستن

درسته که باید هر زمانی که امادگی اش رو داشتی بچه دار بشی نه به خاطر حرف دیگران . ولی یه جایی هم بذار برای اینکه اگه خدا نکرده اگه با یه بار اقدام نشد. 

من هم پنج ساله ازدواج کردم . تازه باردار شدم. سی و یک سالمه. فکر می کردم هر زمان اقدام کنم بچه دار می شم ولی وقتی چند ماه گذشت نشد انقدر پشیمون شده بودم که چرا زودتر اقدام نکردم تا وقت برای دوا درمون داشته باشم که خدا رو هزار مرتبه شکر شد. 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.

این کارو نکن دیدم کسایی رو ک عقیده شمارو داشتن وقتی هوس بچه کردن و نشد پشیمونن بنظر من یکی بیار حداقل خیالت راحت ک یه دونه داری یدونه بچم دردسری نداره ک بخواد وقتتو بگیره

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
منم نظرم اینه که دنیا به این بزرگی مگه اجباره که همه اردواج کنن یا بچه بیارن...هر کی مختاره جوری زند ...

وأي خدا رو شكر ميبينم طرز فكر مثل من هم پيدا شد بلاخره