2777
2789
عنوان

نامه به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 24 پست

خوبه، فقط به قول دوستان کاش میشد حضوری هم گفته بشه
ممکنه کمی ویرایش مثلا نقطه و ویرگول و املاء هم بتونه به تاثیر گذاری بیشتر کمک کنه

بعضی جاها از کلمات کمی تند استفاده شده که ممکنه در مخاطب ایجاد دافعه کنه و اثر مطلوب نذاره، میشه اونها رو با لغات اثر گذارتری جایگزین کرد
نامه تون رو به نام خدا که دلیل عشق هست شروع بفرمایید و به امید اون خاتمه بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عهد

تهمت.

این دوتارو درست کن. نصفشو خوندم البته

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

مبایل 

موبایل

وحشت ناک

وحشتناک

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

هبییی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        

ای بابا چرا انقدر سردی به وجود اومده بینتون.

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    

عزیزم نامت رو خوندم من که خدایی بغضم گرفت انشالله که واسه همسرت هم تاثیر گذار باشه و مشکلتون حل بشه. اما از نظر من تو هم یه عالم سعی کن دوست پیدا کنی یکم که با اونا رفت و آمد کنی ‌حساسیتت نسبت به رفتارای همسرت کمتر میشه و از طرفی همسرت واسه داشتن تو حریص تر. 

ببین کلا مردا اینجورین زیادی که نسبت به رفتاراشون و ... حساسیت نشون بدی جوری که فکر کنن مهمترین موجود دنیان و توجه بیش از حد بهشون کنی نتیجش برعکس میشه اونا خودشونو کنار میکشن و این تو رو اذیت میکنه بالعکس وقتی ببینن تو اینقد شاد و پرمشغله هستی اونا همش میخوان جلب توجه کنن واست و عین پروانه دورت میچرخن.من که این موضوع کاملا واسم ثابت شده. وقتایی که مثلا شوهرم سرش تو گوشیشه من بهش میگم ول کن گوشیتو و میرم کنارش و ... میگه سرکار که زیاد دست به گوشی نمیزنم دو دیقه هم که میام خونه تو گیر بده. اما برعکس وقتی میبینم سرش تو گوشیشه منم میرم تو گوشی خودم یا بلند میشم یه کاری انجام میدم بعد سریع بهم میگه کجا رفتی بیا کنارم بشین ازم دور نشو😉 بعد منم میگم فکر کردم تو کار داری با گوشیت گفتم منم برم به کارام برسم بعد میبینم گوشیشو کناز گذاشت و میگه چه کاری مهمتر از تو حالا بعدا باهم مطالب توی کانال ها رو میخونیم.کلا مردا عجیبن. ببخشید طولانی شد گلم