2777
2789

سالهااا پیش ینی حدود ۱۵ سال پیش عاشقانه ی پسریو میپرستیدم عشقم واقعی بود چون میدونستم سراغ مواد میره باااازم با تمام وجود میخواستمش از خانواده ی خوبی بودم و تک دختر و ناز پرورده خلاصیه بعد سه سال و نیم دیگه از بلاتکلیفی خسته شدم و اصرار کردم یا بیا جلو یا کات کن چون خاستگارم داشتم اینم هی کات میکرد بعد برمیگشت میگفت نمیتونم منم ک فقط میگفتم بیا اما اخر سر دیگ ی خاستگار اومد و منم بهش گفتم خاستگار دارم گفت برو خوشبخت بشی دیگه اینو گفت واقعااا ناامید شدم و از روی لج و اینکه حداقل از دور ببینمش با خاستگارم ازدواج کردم  اگر هستین بقیشو بگم 

کوثر 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))

بعد ازدواجم سرو کلش پیدا شد ک خیلی بی معرفتی چرا رفتی و من دوست داشتم و خلاصه نفرین پشت نفرین و منم ک شوهرمو اصلا دوست نداشتم نفرینش میکردم و همینجوری پنج شیش ماه ی بار پیام میداد داغونم و نفرینم میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

تا اینجا که خوبه سمت اون پسر موادی نرفتی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بعد ازدواجم سرو کلش پیدا شد ک خیلی بی معرفتی چرا رفتی و من دوست داشتم و خلاصه نفرین پشت نفرین و منم ...

شوهرتو دویت نداشتی پی چرا زنش شدی😓😓😓😓

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

خیانت قضاوت نمیخواد حق نداشتی با پسری که دوسش نداشتی ازدواج کنی و بهش خیانت کنی چون اون پسر هم آدمه و گناه داره

بدبخت پسر مردم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

چرا زندگی یه نفر دیگ رو خراب کردی ؟

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))