2777
2789

زنداداشم دیروز با بچه هاش اومدند خونمون بچه ها گفتند گشنمون منم غذا داشتم گرم کردم دادم خوردند شوهرم اومده میگه شام بزار گفتم ماخوردیم گفت چی گفتم غذای دیشب یک مرتبه میگه جلو زنداداشم داداشم گفت هرچی مونده بوده داده شما خوردین دوستان منظوری نداره مثلا از مهربونی میگه ولی بد میگه بلد نیست حرف بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبم میفهمه چی میگه میخاسته تیکه‌بندازه ببخشید چه گدا گشنس من بجای اونا ناراحت شدم‌ حالم بد شد ازبس بهش هیجی نگفتی پررو شده یکبار خیلی قشنگ خرابش کن و حسابشو برس دیگه میفهمه میخاد یه چی بگه حرفو دور دهنش اول بچرخونه بعد بگه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

خودت هم گفتی غذای دیشب

دیگه همین میشه خب

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خیلی خوبم میفهمه چی میگه میخاسته تیکه‌بندازه ببخشید چه گدا گشنس من بجای اونا ناراحت شدم‌ حالم بد شد ...

نه عزیزم بلد نیست یه سری دیگه خوانواده شوهرم بودند قرمه سبزی تو زودپز گذاشتم گوشتش له شده بود سر سفره میگه پس گوشتش کو