ببعی1ببعی مدیر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 7597 عنوان واقعا براتون متاسفم | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 39 پست تاپیکا الکی باور میکنیم بعد که به من رسید واقعیت میگم میگید کاربری خودته دارم قسم میخورم دارم میگم کاربری رلم میگین نه دروغ میگی اگه کاربری من بود چطور چندتا از خودتون گفتن باهاش چت کردید با رلم همچیزو الکی میدونید متاسفم میرم بدرود ببعیم بع بع 1404/02/23 | 15:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tahora_gooooly عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 597 اره میخام از این تاپیک برگ ریز برم بیرون ولی احیاناً اگه امر خیر صورت گرفت حتما منو تو تاپیکایی که برای خواستگاری و عقد و عروسی میزنی تگ کن
ببعی1ببعی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 7597 میخام از این تاپیک برگ ریز برم بیرون ولی احیاناً اگه امر خیر صورت گرفت حتما منو تو تاپیکایی که برای ... چشم ببعیم بع بع
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9813 😐💔خدایا منو ببعی کن زودتر 😂😂😂 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
آبانیییییییییییی عضویت: 1401/05/29 تعداد پست: 2932 اره بخدا بزار برم ببینم ماجرا دختر خالش چیه بابا این کل تایپکایی که تا الان زده فقططط درباره این بوده که میخواسته زن بگیره۷۰۰ تا تاپیک زده که زن میخوامتو مجازی که نمیشه به کسی اعتماد کرد ولی نی نی سایت از مجازیم بدتره طرف اومده تو سایت زنونه همه تاپیکاش این مدلی بودهتوروخدا درست انتخاب کن همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9813 چی بگم حالا پسره خبی؟ بیرونش همه توزرد از اب درمیشند اینجا ک مجازی هست بازم خودتت میدونی ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
ببعی1ببعی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 7597 بابا این کل تایپکایی که تا الان زده فقططط درباره این بوده که میخواسته زن بگیره۷۰۰ تا تاپیک زده که ز ... حالم بده ولم کنید باش ببعیم بع بع
ببعی1ببعی مدیر استارتر عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 7597 چی بگم حالا پسره خبی؟ بیرونش همه توزرد از اب درمیشند اینجا ک مجازی هست بازم خودتت میدونی خوبه ببعیم بع بع
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 9813 خوبه مطمئنی والا تاپیکاش رو خوندم از ۵ تا تاپیک ی تاپیکاش حرف دختر نبود فقط چی بگم عزیزم زندگیه خودتت هست فقط سر نخوری ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️