2777
2789
عنوان

برای سلامت پوستتون چه میکنید

102 بازدید | 17 پست

منافذ پوستم بازه ماسک خونگی هم بلدید

بیاید ترفند برای پوست هر چی بلدیم به اشتراک بزاریم منم چند تا چیز بلدم 

برای شادابی پوست به جای پاک کننده ارایش می تونید از گلاب استفاده کنید

برای سفید شدن پوست سیب زمینی اپز له شد یه قاشق ماست یه قاشق ارد سفید 

گاهی به جای اب صورتتون با شیر بشورید 

پاکسازی پوست

انجام دادن روتینم 

ورزش ، نخوردن چرتو پرت

خونگی ام هر روشی رو انجام نده صورتت خراب میشه 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکسازی پوستانجام دادن روتینم ورزش ، نخوردن چرتو پرتخونگی ام هر روشی رو انجام نده صورتت خراب میشه

فیشال اینقدر هزینه ها بالا شده اونقدری در امد نداریم که ماهی یک بار بریم 

فیشال اینقدر هزینه ها بالا شده اونقدری در امد نداریم که ماهی یک بار بریم

خب خونگیشو بگیر

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

تو خونه چجوری پاکسازی انجام بدم

دستگاهشو بگیر

شبا زینک میزنم و تا صبح میخوابم صبح ها هم صورتمو میشورم و ضد آفتاب دست ساز میزنم همینننن پوست هم خیل ...

صد افتاب دست ساز چجوریه 

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

خود داروخونه میسازه

حساسیت زا نیست؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس