2777
2789
عنوان

توی ازدواج قیافه خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 49 پست
@niniyar میشه این عکس رو پاک کنید یا کلا تاپیک پاک بشه

من عکس نمی بینم تو تاپیک

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما خیلی زیبایی . ایشونم زشت نیست

من به ایشون نگفتم زشت اصلا نخواستم تخریبش کنم با حرفی بزنم چون خودم جواب بله سر عقد دادم یعنی پذیرفتمش ایشون از من ایراد میگرفتتتتت

اعتماد ب نفسش خیلی بالاست و اینکه ظاهر چون سلیقه ای هست ممکنه ب دل اونم ننشسته باشی . خلاصه که شما د ...

جدا شدم 

خیلی گریه و زاری کرد گفت من زنمو میخوام اونم منو دوست داره ولی دیگه دلمو زده بود با این رفتاراش 

جدا شدم بره با کسایی که دوسشون داره 

آخه اون خودش انتخاب کزد کسی زورش نکرده بود 

اعتماد ب نفسش خیلی بالاست و اینکه ظاهر چون سلیقه ای هست ممکنه ب دل اونم ننشسته باشی . خلاصه که شما د ...

ااتفاقا ما رفتیم مشاوره گفتن اعتماد به نفسش به شدت پایین میخواد از اعتماد به نفس تو تغذیه کنه و تو رو پایین بیاره

الان راضی هستی بخاطر این انتخابت و اونایی ک رد کردی؟؟

آره موقعیت الانمونم خوبه

بعد از اینکه شوهرم اومد خواستگاریم ،یه کار خیلی خوبو شروع کرد وضعیت مالیش خوب شد 

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،