2777
2789
از افسر امتحان رفتم امتحان شهری دادم پارک دوبل عالی رفتم دنده عقب کشیدم گفت دراومدی کارت ملی بده گفت ...

خوب اون خودش جزء امتحانت بوده دیگه🤣هیچوقت نباید از جلوی ماشین رد بشی..همیشه همشون میگن پیاده شو مدارک بده..تا ببینن عکس العملت چجوریه

...
من امروز از دست معلم دخترم عصبیممعلم که چه عرض کنم من خودم همش بهش درس میدماز وقتی کرونا اومد دیگه م ...

اینکه معلمم معلم سابق نشد ، رو اشتباه نوشتی و یک ه اضافه گذاشتی معلومه معلمش کارش رو درست انجام نداده و شما هم از پس آموزش بچه بر نمیای 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدیریت مدرسه بچم

ساعت ۸.۳۰ تو گروه پیامگذاشته بودن مدرسه ۹.۳۰ تعطیل میشه خوبه حالا اتفاقی دیدم وگرنه نمی فهمیدم اصلا

اگه زودتر گفته بودن واسه ۱ ساعت بچه رو صبح بیدار نمی کردم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

منم ساعت مدرسه عوض شده بود ۱۱ رفتیم مدرسه اونا هم ساعت ۹و نیم بهمون گفتن اعصابم خوردشد بدو بدو بردمش مدرسه دخترم هم پریود شده بود دلش درد میکرد کاش نمیبردم

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
اینکه معلمم معلم سابق نشد ، رو اشتباه نوشتی و یک ه اضافه گذاشتی معلومه معلمش کارش رو درست انجام نداد ...

آموزش؟ اگه بگم ۲۰۰تا کاربرگ ریاضی از نوبت دوم تا الان حل کردیم

چی 

اصلا معلم تدریس نمیکنه

آموزش؟ اگه بگم ۲۰۰تا کاربرگ ریاضی از نوبت دوم تا الان حل کردیمچی اصلا معلم تدریس نمیکنه

حق داری 

معلم‌های الان همه فشار رو انداختن رو دوش خانواده 

دردسر درست می‌کنن 

از افسر امتحان رفتم امتحان شهری دادم پارک دوبل عالی رفتم دنده عقب کشیدم گفت دراومدی کارت ملی بده گفت ...

😂😂

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

تقریبا هر روز بچهام م ی ر ی ن ن تو اعصابم دیگه عادت کردم.... 

الانم سر بستنی دارن همو تیکه پاره میکنن منم صدای تی ویو زیاد کردم آهنگ رضا صادقی گوش میدم مثلا میخوام بی توجه باشم تا نرم جفتشونو تیکه پاره نکنم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ما برقامون الان قطع شد این بدجوری عصبیم میکنه😭😭😭

عه برق ماهم قطع کجایی

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️