2777
2789

سلام ظهرتون بخیر 

من هرسال میرفتم امسال بخاطر زایمان نتونستم برم ولی قصد دارم یه روز برم 

دوستانی که رفتن بگن امسال چطور بوده ؟ چند تا کتاب خریدین ؟ چطور بود ؟

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

منم نرفتم آنلاین خریدم

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه نمایشگاه کتاب رو دوست داشتم شهر خودمون ولی عاشق این بودم ی بار بیام نمایشگاه کتاب تهران.ولی ال ...

درسته این چند سال اخیر واقعا شور و شوق قدیم و نداشته ، یادمه از وقتی  ۸ سالم که بود بابام منو میبرد خیلی شلوغ و پر انرژی بود فضاش 

من رفتم دخترام کتاب خریدن قیمت‌ها بالا بود خیلی تخفیف هم غرفه های معتبر که ما رفتیم در حد ۱۰ تا ۲۰ د ...

به سلامتی ، قیمت کتاب کلا بالا رفته علی الخصوص توی نمایشگاها که دیگه قشنگ تا جایی که جا داشته باشن میبرن بالا

به سلامتی ، قیمت کتاب کلا بالا رفته علی الخصوص توی نمایشگاها که دیگه قشنگ تا جایی که جا داشته باشن م ...

ولی نمایشگاه خیلی حال میده 

البته ما هر‌کتابی می‌خواستیم سریع از نت سرچ‌میکردیم اگر تفاوت قیمت بالایی نداشت حضوری خریدیم اونایی که بالاتر بود آنلاین سفارش دادیم

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
ولی نمایشگاه خیلی حال میده البته ما هر‌کتابی می‌خواستیم سریع از نت سرچ‌میکردیم اگر تفاوت قیمت بالایی ...

اره ، منم عاشق نمایشگاه کتاب و این جور جاهام کلا😍