2777
2789

این دوستم ک دختر خالمم هست براش خواستگار آمد پسر 28 سالشه و خود دختر خالم 20 بود پسره 3 سال تو عقد بوده و میگفت ک زنم دوسم نداشته!خلاصه پسرخاله هام رفتن تحقیق چ عوضی از آب در آمد میگفت ک گفتن زن سابقش خیلی دوسش داشته ولی این آقا و خانوادش بهش ظلم کردن از بس ک دختر رو اذیت کردن تا خودش رفته وایی خداروشکر نشد البته خود دخترخالمم حتی بدون تحقیق مخالف با زن طلاقی ازدواج کنه ولی پسر خودشو چقدرم موجه نشون میداد همه تقصیر هارو انداخت گردن دختر!!

شما چی موافق همچین ازدواجی هستین؟

اگر بچه نداشته باشه خیلی مهم نیست چون الان تقریبا اکثر جامعه دوس دختر دوست پسر دارن

اونم چند ساله

رابطه هم دارن

هیچ جا هم ثبت نمیشه ک متوجه شی

دیگ بین دوستی و عقد فرق خاصی نیست جز چندتا کلمه ی عربی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بچه نداشته باشه خیلی مهم نیست چون الان تقریبا اکثر جامعه دوس دختر دوست پسر دارناونم چند سالهرابط ...

عزیزم رابطه دوستی خیلی فرق داره تا ازدواج اصلا نمیشه مقایسه کرد اشتباه محضه

من همیشه فک میکنم اکثریت خانوما حداکثر تلاششون رو میکنن که زندگی مشترکشون حفظ بشه پس من چرا باید برم ...

دقیقا باهات هم نظرم خداروشکر خالم اینا موافق این ازدواج نبودن 

اکثر مردای زن طلاق داده خودشون و به مظلومیت میزنن. سر ازدواج دومم خداروشکر گول هیچ کدوم و نخوردم. ب ...

کار خوبی کردی عزیزم ب قول شما خودشون رو میزنن موش مردگی!از اول گفتن زن مرده رو زن بده زن طلاقی رو سگ

عزیزم رابطه دوستی خیلی فرق داره تا ازدواج اصلا نمیشه مقایسه کرد اشتباه محضه

کسی ک مثلا۴ سال با یکی تو رابطس باهم رابطه ی جنسی هم دارن با زوجی ک دو ساله عقد کردن چ فرقی دارن؟؟

اگر وابستگی احساسیه ک‌اوناهم داشتن

اگر رابطه ی جنسیه ک اوناهم داشتن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کسی ک مثلا۴ سال با یکی تو رابطس باهم رابطه ی جنسی هم دارن با زوجی ک دو ساله عقد کردن چ فرقی دارن؟؟اگ ...

نمیدونم عزیزم انتخاب با خودته من چیزی رو ک دو اکثریت دیدم گفتم

اگر بچه نداشته باشه خیلی مهم نیست چون الان تقریبا اکثر جامعه دوس دختر دوست پسر دارناونم چند سالهرابط ...

اصلا اینطوری نگاه نکنید به قضیه، بسیار بسیار متفاوت هست

و اصلا قابل مقایسه نیست

اصلا اینطوری نگاه نکنید به قضیه، بسیار بسیار متفاوت هستو اصلا قابل مقایسه نیست

فقی یه حرف الکی میزنید ک قابل مقایسه نیست

بفرمایید چرا قابل مقایسه نیست؟!

فقی یه حرف الکی میزنید ک قابل مقایسه نیستبفرمایید چرا قابل مقایسه نیست؟!

حرف الکی رو شما میزنی که اصلا متوجه حرف زدنت نیستی

بستر متفاوت، شرایط متفاوت، هزینه های روحی و مالی و خانوادگی متفاوت، مسئولیت پذیری متفاوت، نگاه جامعه متفاوت و آسیبی که میخورن بسیار عمیق تر هست در طلاق ...‌ حالا انکار واقعیت هم یک نوع دیدگاه هست و میتونی دقیق تر مطالعه کنی و از متخصص جویا بشی و عقیده ای بهش نداری میتونی امتحان کنی