2777
2789
عنوان

بینی پسرم تو خواب کیپ میشه

1488 بازدید | 18 پست

یه سالشه الان کنارم خوابیده بینیش هی کیپ میشه سرشو تکون مرد دوباره میخوابه بخور سردم بتلا سرش روشنه الهی بمیرم کلافه سده چیکارمیشه براش کرد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه قبل خواب هرشب قطره میریزم بعدم با موچین بیرون میارم تا صبح راحت میخوابه 14ماهشه

سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094

سرشو بالاتر از بدنش قرار بده برا ما هم الان بخور گرم روشنه...فکرکنم بهتر باشه بخور گرم ...وقتی بچه هام مریض میشن بخور گرم که میدم تا صب راحت میخوابن نه سرفه میکنن نه بینیشون کیپ میشه....قطره میریختی تو دماغش

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
تو خواب میشه ریخت

اول گوش پاکن بردار ببین بینیش پر هست یا نه . اگه دیدی خالیه هر کدوم یک قطره بریز دیدی اذیت نشد دوباره یک قطره بریز همین . ممکنه بره توی حلق بدش بیاد سرفه کنه نترس طبیعیه