الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرشو بالاتر از بدنش قرار بده برا ما هم الان بخور گرم روشنه...فکرکنم بهتر باشه بخور گرم ...وقتی بچه هام مریض میشن بخور گرم که میدم تا صب راحت میخوابن نه سرفه میکنن نه بینیشون کیپ میشه....قطره میریختی تو دماغش
ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است
الان دقیق مشکل منه اینقد تو خواب اسپره و قطره زدم هی میپره از خواب دوباره میخوابونمش بخور هم نداریم 😔هیچیشم نیست سرماهم نخورده فقط تو خواب اینطوره بیدار شه خوب میشه
اول گوش پاکن بردار ببین بینیش پر هست یا نه . اگه دیدی خالیه هر کدوم یک قطره بریز دیدی اذیت نشد دوباره یک قطره بریز همین . ممکنه بره توی حلق بدش بیاد سرفه کنه نترس طبیعیه