2777
2789

یه پنج تومن قسط عقب بودم رفتیم بانک حساب ضامن را بسته گفتن شده ۱۷ میلیون باید بدید سود گرفته 

آدم کارمندی که خودش حقوقش ۱۷ تومن از کجا بیاره بده😭😭🤦‍♀️ خدایا چ گلی بریزم تو سرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه دیگه وقتی دیر پرداخت کنید 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

شدنی نیست حتما اقساط بیشتری روی هم مونده با یه ماه نه حساب ضامن رو میبندن و نه۱۲تومن جریمه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
5تومن بوده یه ماه ندادید شده 15 نهایت سودش شده دو تومن بانک چیکار کنه شما بد حسابین

بانک چیکار کنه نه 

ضامن چیکار کنه 

واسه پسر همسایه ضامن شدم چون صمیمی هستیم باهم . خانواده باشرفی هستن . وام ۲۴ درصدی سنگین برداشت گفتم تازه ازدواج کرده . اصلا وظیفه دونستم واسه خاطر خانواده خوبش. 

زنش تو بانک اونقدر زبون ریخت تازه عروس بود. فقط دوتا قسط دادن ... بعد هر ماه حقوقم میرفت تو اداره ابروم رفته بود هی از بانک زنگ میزدن .

عصر رفتم در خونه شون که از سرکار اومده باشه. زنش یه قشقرقی به پا کرد که پول مفت نداریم بدیم به تو. چشمت دنبال شوهر منه 

حالا شوهرش جای پسرمه و من متاهلم . 

پسره از ترس زنش لال شده بود . چیزی نگفتم برگشتنی شنیدم میگفت دوبار حالشو بگیرم دیگه جرعت نمیکنه بیاد 

من ابروداری کردم ولی خودش رفته بود به پدرشوهر و مادرشوهرش گفته بود که مراقب باشید شما رو تیغ نزنه خواسته بود دست پیش بگیره 

شب دیدم پدر و مادر و خواهر و دامادشون اومدن عذرخواهی و از عروس و سلیطه بازیاش نالیدن و بعد حسابم رو صاف کردن و تا آخر هم طفلی پدرشوهر پرداخت کرد 

پرررررررررررررررو پسره چندماه قبل زنگ زده بود دوباره میخواد وام برداره ... با لبخند گفتم به سلامتی انشالله ضامنشم پیدا میشه .... قطع کرد فهمید جوابم منفیه. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
یعنی فقط یک ماه پرداخت نکردید؟همونجا می‌پرسیدین چطور ۵ میلیون شده ۱۷ میلیون.مگه چقدر سود گرفتن؟والا ...

احتمالا سررسید هم داشته که یادشون رفته بدن 

چون اکثرا سررسیدها فراموش میشن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .