2777
2789
عنوان

اقدامی ها لطفا بیاین

67 بازدید | 6 پست

سلام به همگی خوبید؟ 

من تازه عضو نی نی سایت شدم دوساله اقدامم ولی هنوز باردار نشدم رفتم دکتر گفت کیست داری و تنبلی تخمدان چیکار کنم قرص هایی که داده مصرف کردم ولی نتیجه نگرفتم میشه لطفا کمکم کنید ممنون میشم 🙏💔

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

عزیزم رژیم بگیر اگ وزنت زیاده چندکیلو کم کن

قندوشکر نخو

ر خرما وعسل و سیاهدونه بخور

از روز اول پری روزی ۱قاشق دوسین بخور 

ورزش کن

برای همسرت خردل و جنسینگ و خرنوب بخر پودر کن و با عسل روزی۱قاشق بده بخوره 

سردی مصرف نکنید ی مدت 

دارو تقویتی اگ دکترداده سرساعت بخورید و استرس نداشته باش باردارمیشی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم که جواب دادی قند شکر اصلا نمیخورم 

وزنم ۷۲بنظرت زیاده؟ شوهرمم اسپرمش ضعیفه موندم چیکار کنم

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

انشاالله که خواهر شماهم بزودی دامنشون سبز بشه

من ۵ ماهه اصلاح سبک میکنم ولی فعلا جواب نگرفتم.  ولی استرس و افسردگیم سر جاشه،  خیلی کم تونستم کنترل کنم. واسه بارداری هم نمیتونم بیخیال بشم هر ماه استرس دارم. خوابمم ۱۲ تا ۱۲ و نیم شب میخوابم. در اصل باید ۱۱ اینا بخوابم ولی نمیدونم چرا نمیشه

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

اره منم دیر به دیر میخابم منم خیلی استرس دارم اصلا نمیشه به بارداری فکر نکرد  شما قرص هم میخورید؟