2777
2789

الان هفت ماه هست باردارم خیلی کمر درد دارم شونه هامم خیبی درد میکنه الانم قفسه سینم درد میکنه میدونم طبیعی هس برای کاهش درد پیشنهادی هم دارن تورو خدا کمکم کنید

وای منم

شونه ها و پشت کتفم درد میکنه

الان هفته ۳۱ ام

چرا آخه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم که کلاس زایمان میرفت خیلی راضی بود میگفت با ورزشا خیلی دردم کم میشه تو درد زایمانشم همش چهار ساعت بود گفت همش بخاطر ورزشا هس من ولی نمیتونم برم بخاطر یه سری مشکلا اگه کسی تو این کلاسا شرکت کرده میشه ورزشاشو بهمون بگه یا تو گوگل هست ورزشاش

تازه رفتی هشت ماه

والا ماهم رو بلد نیستم من

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.