2777
2789
عنوان

خانما مرغ و تا چند وقت میشه نگاه داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست
جدا اگه اثنطوری باشه ادم هفته دوبار باید بره مرغ بخره که اخه من اونقدری استفاده نمیکنم که تو ی هفته ...

شما بد نوشتی داخل یخچال زود خراب میشه داخل فریزر نه

لطفالایک نکنید،ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا مگه میخای چکار کنی ۸ ماه مرغ توی فریزر پخته شدهش که هیچی حتی ناپزم خراب میشه بو میگیره دیگه سالم ...

عزیزم مگه من گفتم بزار ۸ ماه بمونه بعد مصرف کن؟؟؟؟؟استاندارد مدت نگهداری گوشت رو خدمت استارتر گفتم

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
وا مگه میخای چکار کنی ۸ ماه مرغ توی فریزر پخته شدهش که هیچی حتی ناپزم خراب میشه بو میگیره دیگه سالم ...

من شوهرم از طرف کارش بهش مرغ میدن اگه دست خودم بود که زیاد نمیخریدم چون زیاده بعضی وقتا میمونه

جدا اگه اثنطوری باشه ادم هفته دوبار باید بره مرغ بخره که اخه من اونقدری استفاده نمیکنم که تو ی هفته ...

من یخچالو گفتم عزیزم 

فریزر تا دوماه میشه نگهداری کرد بیشترم میشه اما مرغت مونده و بو میگیره 

ولی من دو ماه بیشتر نگه دارم تو فریزر مزه ضخم میگیره

من یک ماه هم نمیونن 

منظورم مدت زمان نگهداریش بود

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من شوهرم از طرف کارش بهش مرغ میدن اگه دست خودم بود که زیاد نمیخریدم چون زیاده بعضی وقتا میمونه

مرغای منم میموند الان دیگه غذاهای متفاوت با مرغ درست میکنم جوجه کباب تو ماهی تابه،ناگت خیلی خوشمزه میشه و کباب کوبیده مرغ...

.

مرغای منم میموند الان دیگه غذاهای متفاوت با مرغ درست میکنم جوجه کباب تو ماهی تابه،ناگت خیلی خوشمزه م ...

ناگت بلد نیستم 

کوبیده مرغ هم  دستگاهی ندارم که اونو بکوبه