2777
2789

15 روز از عمل انگشتم میگذشت و گفتم مگه چیه بخاطر یه بخیه کشیدن برم دکتر اونم 15 روز گذشته خودم کشیدم الان یجوریه انگار با یه شکاف بینش خوب شده یعنی از اون شکاف بهم نمیچسبه پوستم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله😁

دردم گرفت هیچیییی😂😂😂

الان ک بهش چیزی نزن 

روی زخم ک کامل بسته شد کرمای ترمیم کننده بگیر استفاده کن 

در کل خیلی جاش نمیمونه و محسوس نمیشه =)

منم خواهرم نوک اتگشتش بخیه خورد بچه بود 

اوایل خیلی معلوم بود ولی الان دوسه سال گذشته مایی ک میدونیم رد بخیه داره با کلی دقت متوجه میشیم کدوم انگشتش بود 

کاری ب اینکه خودت بخیه هارو کشیدی ندارم احتمالا گوشت اورده حالا یا از اول بد بخیه خورده یا بد کشیدی ...

گوشت؟

اتفاقا پایینش که بد بخیه خورده بود البته سطحی بود چسبیده بخیش هم افتاد چون سطحی بودن خوب که شد افتاد و بالایی هارو هم دقیقا مطابق اموزش ها کشیدم الان انگار پایین زخم چسبیده ولی بالاش خیلی کم باز هست ولی اونم روبروی هم قرار میگیرن نمیدونم دیگه چجوری میشه خونی و اینا هم نیست خوب شده کاش میشد عکس بدم

دردم گرفت هیچیییی😂😂😂الان ک بهش چیزی نزن روی زخم ک کامل بسته شد کرمای ترمیم کننده بگیر استفاده کن ...

باشه😂

بغل انگشتم هست تو دید هم نیست نمیخوام به والدین رو بندازم که برام بخاطر فسقل جا که بغل انگشتمم هست کرم بگیرن جاش بمونه هم مهم نیست

داداش منم سه بار پیشونیش بخیه خوده بچگیش و منم بچه بودم یادم نمیاد ولی جاشون یکم مونده

میگم انگشتم کاملا خوب شده و گوشت اضافه اینا نیاورده فقط الان چون داره خوب میشه یکم کشیدگی پوست دارم اطرافش

این میزارم که شاید کسی جستجو کنه و پست من رو ببینه و نگران نباشه خوب میشه