وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر میکردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمیگردم خونه
قدش کوتاهه و این خوب نیست ، اما موهاش تا پایین باسنش فر و بلنده و پوستش صاف و مات و سفید ، ابرو های خوشگل و چشای درشت و بینی متوسط ، لباش هم متوسطه در کل صورت نازی داره
وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر میکردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمیگردم خونه
من یه خانومه رو دیدم با داشتن داماد ولی اولش فکر کردم نو عروسه بعد ازش پرسیدم فهمیدم دختر بزرگ داره که ازدواج کرده و حتی یه نوه توراهی داشت هنوز که هنوزه باورم نمیشه 😐