2777
2789

جمعیت زیاده شاید ۶۰ نفر و اکثرا آقایون هستند لطفا برام دعا کنید از پسش برمیام ممنون

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

سوره کوثر بخون ایه الکرسی بخون .انشالله موفق بشی.کاری نداره ک.مطمنم از پسش بر میای.درضمن ب خودت افتخار کن که قراره جلو اون همه آدم صحبت کنی 

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
سوره کوثر بخون ایه الکرسی بخون .انشالله موفق بشی.کاری نداره ک.مطمنم از پسش بر میای.درضمن ب خودت افتخ ...

ممنون عزیزم حتما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دبیری رو قبول شدی ؟ استخدام شدی ؟ من میخوام بخونم نمیدونم قبول میشم یا ن

سلام عزیزم‌چطوری خوبی دبیری و کیفیت بخشی کتبی قبول شدم ولی در نهایت برای کیفیت بخشی قبول نهایی شدم

عزیزم دبیری رو قبول شدی ؟ استخدام شدی ؟ من میخوام بخونم نمیدونم قبول میشم یا ن

شروع کن بخون از الان تردید نداشته باش و از ثانیه هات استفاده کن

سلام عزیزم‌چطوری خوبی دبیری و کیفیت بخشی کتبی قبول شدم ولی در نهایت برای کیفیت بخشی قبول نهایی شدم

میگن مصاحبه رو اصن قبول نمیکنن مصاحبه رو هم قبول شدی الان اوکی هستی  ؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

میگن مصاحبه رو اصن قبول نمیکنن مصاحبه رو هم قبول شدی الان اوکی هستی ؟

آره کیفیت بخشی قبول شدم 

مصاحبه دبیری ردم کردن

آره کیفیت بخشی قبول شدم مصاحبه دبیری ردم کردن

کیفیت بخشی چیه؟ منم از همین مصاحبه هاشون میترسم دیگ هر دولتی رفتم مصاحبه رد شدم الان منو روشن کن معلم شدی ؟

کیفیت بخشی چیه؟ منم از همین مصاحبه هاشون میترسم دیگ هر دولتی رفتم مصاحبه رد شدم الان منو روشن کن معل ...

مربی پرورشی،معاون پرورشی،مربی تربیت بدنی،مربی بهداشت و سلامت جمعا میشه کیفیت بخشی من برای مربی پرورشی و مشاوره امتحان دادم ازمهر میرم سرکار الان دارم پودمان ها رو میرم

مربی پرورشی،معاون پرورشی،مربی تربیت بدنی،مربی بهداشت و سلامت جمعا میشه کیفیت بخشی من برای مربی پرورش ...

چقد خوووووووب به سلامتی 

میشه،بگی چیا رو خوندی؟ چقد وقت گذاشتی ؟ بعد من لیسانس دارم میگن فوق لیسانس میخواد ممنون میشم راهنماییم کنی

چقد خوووووووب به سلامتی میشه،بگی چیا رو خوندی؟ چقد وقت گذاشتی ؟ بعد من لیسانس دارم میگن فوق لیسانس م ...

نه عزیزم هم لیسانس میخواد هم فوق لیسانس

امتحان ۱۴ اردیبهشت بود من از اسفند شروع کردم

اکثرا تست خوندم با چند تا درس خلاصه در کنارش یادداشت برداری میکردم

نه عزیزم هم لیسانس میخواد هم فوق لیسانسامتحان ۱۴ اردیبهشت بود من از اسفند شروع کردماکثرا تست خوندم ب ...

کتاب تستت چی بود اون چند تا کتاب چیا بودن

کتاب تستت چی بود اون چند تا کتاب چیا بودن

تو گروه های استخدامی آموزش پرورش عضو شو کلی منابع میذارن تو خود تلگرام هم هر کتابی سرچ کنی کلی تست ازش هست