2777
2789
عنوان

خرید خانه ویلایی یا آپارتمان

636 بازدید | 53 پست

دوستان ما حقیقتا برای مادرم که روحیش یکم بهتر بشه میخوایم خونه ویلایی بگیریم ولی فقط نگرانیمون اینه که اگه خونه ویلایی تمیزم نگه داریم بازم حشره داره ؟ و کلا خوبی ها و بدی هاشو بگید

ممنونم از همکاریتون ♡

من ویلایی دارم دارودرختم داره امامنظورت ازحشره نفهمیدم ؟ اولا سمپاشی میکنیدحیاطوبعدمگرمیخوایی توبیابون بخری؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام مستقل بهتر از آپارتمان هست 

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل از ورود یه سم پاشی اساسی بکنید 

حتی فاضلاب هاشو 

حتی پشت بومش رو 

یعنی در حدی که سم بچکه از درو دیوار 

بعد بازسازی کنید 

بوش تو یه هفته میپره اما اثرش تا 6ماه میمونه بعد 6ماه دوباره سم پاشی کنید

چرا حشره

اگه نوساز و تمیز باشه حشره نداره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

نه خونه ویلایی براشون بگیر چون آپارتمان دل باز نیست و دلش میگیره

مادربزرگم چند سال پیش روستا خودشون براش خونه ویلایی گرفتیم ولی چون دوره دوست داره بیاد شهر شما اگه می خواید بگیرید به نظرم نزدیک به بچه هاشون براشون بگیرید و حشره ها خیلی چیزی نیست یه اسپری هست اون را بزنی راحت میرن و خیلی رو این چیزا حساس نباش فصل حشره فقط ممکنه کمی بیاد که با حشره کش از بین میره

من ویلایی دارم دارودرختم داره امامنظورت ازحشره نفهمیدم ؟ اولا سمپاشی میکنیدحیاطوبعدمگرمیخوایی توبیاب ...

نه عزیزم داخل تهرانه جاشم خوبه ولی چون تهران خیلی موش و سوسک تو خیابوناش زیاد شده میترسیم نکنه داخل خونه بیاد

نه عزیزم داخل تهرانه جاشم خوبه ولی چون تهران خیلی موش و سوسک تو خیابوناش زیاد شده میترسیم نکنه داخل ...

سوسک سم پاشی کنیدنمیان حالاموش نمیدونم من ۲۰ساله ویلایی دارم تاحالاندیدم البته تهرانم نیستم من فقط مشکلم تمیزکردن حیاطه چون برگ درخت میریزه واینکه صداگنجشکا اذیت میکنه صبح ها

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖