2777
2789

باز دروغاش شروع شده و من میفهمم داره دروغ میگه

رفتارهای متناقص زیادی داره ، ب بهانه های مختلف از خونه میزنه بیرون دیر میاد 

عصبی شده زود قهر میکنه اگ یه توضیحی ازش بخوام میگه هر فکری در موردم میکنی ب جهنم .

پنج شنبه ۲ روز دیگه زایمانمه 

از خدا میخوام اگه داره بازیم میده و دروغ میگه با احساساتم بازی میکنه خدا جوابشو بده واگذار کردم ب خودش

خدا به دلت آرامش بده گلم ❤️‍🩹منم تجربه خیانت تو بارداری رو دارم 

منم جدیدا همین حسو دارم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما هر کیو دیدیم خیانت کرده هیچیش نشده تازه زنش مجبور شده ب زمدگی ادامه بدع 

مرد هم میگن زرنگه با همه هست 

واقعا این حجم از بیشعوری را درک نمیکنم 

کاش ما زن ها شجاع تر بشیم و اگه ی بار خیانت دیدیم پرتسون کنیم بیرون از زندگی مون 

عزیزم الان می خوای زایمان کنی ویک دفعه هورمونات میاد پایین وفشار زیادی به بدنت وارد میشه و خستگی زیاد وشیر دادن به نوزاد رو داری بی خیالش بشو الان بخوای کنجکاوی کنی فعلا زمان مناسبی نیست مردهایی که تازه  خیانت نمی کنن هم موقع زایمان زنشون اخلاقشان بد میشه نمی دونم انگار اونا زاییدن تازه باید ناز اونم کشید مال من که اینطوری بود پس کلا روش حسابی باز نکن که بخوره تو ذوقت

می شود نیمه شبی گوشه بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی

یه مردی رو میشناسم بخدا ۶۰ و خورده ای سنشه وخیانت میکنه به زنش..زنش چه خانم خوبی چقدر بساز وزندگی کن با بدبختیاونداریهای این بیشرف ساخته و بچه هاشو سروسامون داده حالا تازه شوهره هوسه ک....جدید کرده مرتیکه بعده پیری شلوار لی میپوشه پیرهن رنگ روشن میپوشه کفشایه اسپرت و مارک میپوشه...نمیدونی چه وضعی...تازه تعصبم داره روی زنش نمیزاره بی احازش جایی بره وبیادخودش میبرتش و میارتش عین زندانیاس زنش مرتیکه مسجد و نمازشم ترک نمیشه و هردفعه رویه یکیه...خدا به زمین گرم بزنتش الهی

یه مردی رو میشناسم بخدا ۶۰ و خورده ای سنشه وخیانت میکنه به زنش..زنش چه خانم خوبی چقدر بساز وزندگی کن ...

هی خدا 

مردا خودشون هر غلطی میکنن ولی اگ زنشون یه ذره بلندتر بخنده یجوری رفتار میکنن ک بیا و ببین

خدا لعنتشون کنه الهی

دل من ک صدتیکه شد 

عزیزم الان می خوای زایمان کنی ویک دفعه هورمونات میاد پایین وفشار زیادی به بدنت وارد میشه و خستگی زیا ...

واسه منم رفتاراش عجیب و غریب شده 

انگار اون باردار بود خستم کرده واقعا دیگه بریدم